Oana Radu, mărturisiri dureroase despre moartea fostului iubit. A fost la pământ: „Luam calmante, eram în altă lume”

Iancu Andreea 27.10.2021, 17:40

Oana Radu este o tânără în vârstă de 27 de ani, care s-a făcut remarcată datorită participării la emisiunea „Vocea României”. Talentată fiind și extrem de pasionată de muzică, Oana Radu a reușit să intre în lumea muzicală românească, lansând numeroase piese de succes. După ce a devenit un exemplu de determinare, reușind să slăbească un număr impresionant de kilograme, artista a fost serios afectată de moartea fostului iubit, pierdere despre care Oana Radu a făcut recent mărturisiri dureroase. Se pare că în spatele zâmbetului său se află o dramă, pe care o trăiește încă din copilărie.

Lucruri neștiute despre copilăria Oanei Radu

Oana Radu este o prezență plăcută, talentata artistă având o personalitate frumoasă și o mare pasiune pentru muzică. Cu vocea sa cântăreața a cucerit publicul. Totuși, dincolo de talentul său se află și o dramă, pe care vedeta o trăiește încă din copilărie. Invitată recent în emisiunea „Teo Show” de la Kanal D, Oana Radu a povestit prin câte greutăți a reușit să treacă de-a lungul timpului.

Părăsită de tatăl său când era foarte mică, cu părinții divorțați și fără una dintre cele mai dragi persoane din viața sa, Oana Radu recunoaște că a fost marcată de copilăria sa dificilă. Pe de altă parte, mama sa i-a fost alături și i-a susținut pasiunea pentru muzică.

Oana Radu, mărturisiri despre moartea fostului iubit
Oana Radu a trăit momente dificile încă din copilărie

„Tata mai venea la aniversări”

Am 27 de ani şi am întâmpinat destul de multe greutăţi. Am fost un copil cât se poate de răsfăţat, mami m-a crescut singură de la 3 săptămâni. Tati ne-a părăsit, la început judecăm decizia asta a lui, i-am simţit lipsa foarte mult. Dragostea de tata e unica… Am suferit, a fost greu, mama s-a zbătut mult, aveam mereu datorii pentru că mie să îmi fie bine, să mă susţină în muzică.

Tata mai venea la aniversări, când aveam 7 ani au hotărât să divorţeze. Mama a sperat ani întregi să se întoarcă la noi. Eu nu aveam nicio vină, el a ales să plece, să nu fie în viaţa mea. Nu ştiu ce înseamnă să iubeşti un tată. Nu mi-a dat bani niciodată, nu m-a ajutat deloc, îmi promitea că vine şi mă lăsa baltă. E clar că nu m-a vrut în viaţa lui, el a ştiut mereu unde sunt, la ce şcoală învăţ, a povestit Oana la Teo Show.

Kilogramele în plus i-au afectat viața

Problemele personale au dus-o pe Oana Radu într-o postură și mai grea. Artista s-a luptat ani de zile cu kilogramele în plus, pe care le avea încă din perioada adolescenței. Cântăreața obișnuia să se îmbrace în haine largi, de băieți, astfel încât să ascundă problemele cu greutatea.

A încercat să dea vina pe mami, dar nu cred că are legătură. Dacă voia, putea să fie în viaţa mea. Am suferit mult, nu înţelegeam de ce mi se întâmplă asta, eram geloasă pe cei care aveau o familie întreagă. M-am transformat într-o adolescentă frustrată, eram atât de grasă… Dar îmi plăcea atât de mult mâncarea încât oricine îmi spunea ceva nu îmi pasă. Mă îmbracam cu haine de băieţi pentru că nu mă încăpeau hainele. Eram supărată că nu mă plăceau băieţii, îţi dai seama! M-a afectat emoţional foarte mult chestia asta. De asta am şi intrat în nişte relaţii greşite. Am acceptat orice pentru că mă vedeam grasă şi urâtă, a menționat vedeta.

Oana Radu, mărturisiri despre moartea fostului iubit
Oana și fostul său iubit

Dezvăluiri cutremurătoare despre moartea fostului iubit

Dincolo de toate aceste probleme, atunci când spera să își găsească echilibrul alături de iubitul său, Oana Radu avea să trăiască din nou o dramă. Un accident, care l-a implicat pe fostul partener al vedetei și un om al străzii, a dus la decesul bărbatului. Acesta a fost lovit cu un cocktail Molotov, trupul fostului iubit al Oanei luând foc. Arsurile suferite de acesta l-au făcut să își piardă viața, iar pe Oana să piardă din nou un om drag.

Perioada de după tragedie a fost cu atât mai dificilă. Oana Radu recunoaște că își pierduse o persoană extrem de dragă, iar pentru a se putea păstra într-un echilibru a apelat la calmante. Deși mulți au judecat-o pentru că, aparent nu suferea suficient, Oana a mărturisit că era în realitate sub influența pastilelor. În prezent, vedeta s-a căsătorit cu un instructor de fitness, cel care a și ajutat-o să ajungă la o formă de invidiat.

Eu am fost în Iad, lumea o să spună că exagerez. Dar aşa a fost senzaţia mea! Au fost 2 ani de anxietate, s-a legat tot şi de necazul cu fostul meu iubit. Am fost şocată, nu credeam că e real. Şi acum mi se pune un nod în gât. A fost un om care a fost parte din viaţa mea şi care a dispărut. M-a afectat mult pierderea lui. Lumea zicea că nu plâng, că nu îmi pasă, dar eram în altă lume. Eram pe calmante, luam pastile. Lumea m-a judecat mult, iar eu mă simţeam vinovată că trăiam şi el nu, a povestit Oana Radu, la Teo Show.

Urmăriți Impact.ro și pe
Iancu Andreea
Redactor online din 2013 și absolventă a UNIBUC, Facultatea de Litere, Specializarea Studii Europene. De asemenea, absolventă a cursurilor de Master din cadrul SNSPA, Facultatea de Comunicare și...