EXCLUSIV

”Talismanul” Alin Oprea, dezvăluiri din viaţa de cuplu. La ce au renunţat cei doi îndrăgostiţi în ultima perioadă EXCLUSIV

Simona Ecovoiu 04.07.2021, 14:24

Alin Oprea, solistul trupei Talisman, și iubita lui, Medana, s-au mutat pe Litoral, din 1 iulie, odată cu debutul spectacolului estival, ”Caravana lui Axinte”. Dar asta nu înseamnă că vor renunța la stilul de viață sănătos. În plus, cei doi îndrăgostiți au inclus în program și ”înviorarea de dimineață”: ”Alergăm desculți prin apă și stăm întinși pe nisip, pentru câteva momente de meditație”, ne-a spus celebrul artist, în exclusivitate pentru impact.ro.

Cum a ajuns Alin Oprea să fie un pachet de muşchi

Alin Oprea, interpretul piesei de succes ”Atât de singur”, ne-a vorbit, pentru impact.ro, despre stilul de viață sănătos:

”Ziua începe odată cu răsăritul. Cu această ocazie, realizăm cât de simplu este, de fapt, să fii fericit și cât de multe ne oferă viața. Ce e mai importat decât să fii norocos că trăiești o nouă zi, să fii sănătos, să iubești și să fii iubit? Câteodată alergăm desculți prin apa cristalină de pe țărm, jucându-ne și râzând ca doi copii.

Câteva minute de odihnă, întinși pe nisip, pe care noi ne dorim să le considerăm „meditație”, însoțită de o respirație specială Yoga (Pranayama) de încărcare energetică, încheie mica noastră ieșire în aer liber, înainte de micul dejun”.

”Bem cam 4 litri de lichide pe zi”

El ne-a mai spus, pentru impact.ro, și în ce constă meniul zilnic, care îl ajută să se păstreze în formă:

”Mesele, în general, sunt lejere, fără o încărcătură prea mare de carbohidrați sau de proteine, încercând să nu avem o dietă de înfometare (avem All Inclusive în resortul unde locuim, și tentația de a exagera cu mâncarea este destul de mare).

În afară de faptul că evităm total zahărul rafinat, excesul de sare și grăsimi saturate și ne hidratam foarte bine (cam 4 litri de lichide pe zi), aș putea spune că dieta este una preponderent mediteraneană, echilibrată. Eu suplimentez zilnic cu multivitamine și minerale, Vitamina C, Magneziu și Omega 3, iar Medana este fana suplimentelor naturale pe bază de plante (Maca, Macha, Ghimbir)”.

”Talismanul” Alin Oprea, dezvăluiri din viaţa de cuplu. La ce au renunţat cei doi îndrăgostiţi în ultima perioadă EXCLUSIV
”Talismanul” Alin Oprea, dezvăluiri din viaţa de cuplu. La ce au renunţat cei doi îndrăgostiţi în ultima perioadă EXCLUSIV

Ridic peste 2.000 kg, în cadrul unei singure sesiuni, la sală!”

Alin Oprea nu renunță la sala de forță nici în delegațiile estivale, de la malul mării:

”Prefer să merg la sală la orele amiezii, pentru că acea perioadă este una moartă atât pe plajă (soarele fiind prea puternic) cât și cu privire la alte activități. Antrenamentul meu durează două ore și este intens. Au trecut vremurile în care folosirea greutății propriului corp era suficientă (genuflexiuni, flotări, abdomene).

Aș putea face abdomene toată ziua ca și cum m-aș plimba prin parc, fără să obosesc prea tare. Ca să obțin rezultate, în continuare, mă antrenez cu greutăți destul de mari (Bodybuilding). La un calcul simplu, cred că ridic peste 2.000 de kg în cadrul unei singure sesiuni. Încălzirea este, din punctul meu de vedere, esențială, pentru a nu avea loc accidentări”.

”Am spus amândoi un ”NU” hotărât consumului de alcool și fumatului”

Dar și iubita lui, Medana, a adoptat un stil de viață sănătos:

”Ea și-a configurat un antrenament preponderent Cardio și HIIT (High Intensity Interval Training) , dar lucrează și cu greutăți pentru anumite grupe musculare care-i accentuează formele de „sirenă”. Am spus amândoi un ”NU” hotărât consumului de alcool și fumatului.

Ea, dintotdeauna, iar eu de aproape 4 ani. În plan spiritual, ne găsim timp și pentru sufletul nostru și intrăm în câte o biserică, unde-i mulțumim lui Dumnezeu pentru tot ce ne-a oferit în această existență și ne rugăm atât pentru prieteni cât și pentru … „neprieteni”. Am slăbit cam 10 kg de grăsime, dar am pus 20 kg de masă musculară. E un procedeu mai complex”.

”Vara asta voi atinge cifra record de 200 de spectacole, pe Litoral!”

După dificilul an de șomaj, impus de pandemia de Covid-19, Alin Oprea are agenda plină de spectacole, vara aceasta, pe Litoral:

”Am început deja spectacolele, de la 1 iulie am demarat în forță. Dacă totul va decurge cum am programat, voi atinge cifra record de 200 de spectacole. Pentru că la mare se cântă de luni până duminică fără excepție și pot cânta chiar și de 3-4 ori pe zi în locații apropiate.

De asemenea, poți relua un spectacol în aceeași locație săptămânal pentru că seriile se tot schimbă și vin oameni noi. Acestea sunt marile avantaje ale Litoralului”, ne-a mai spus Alin Oprea.

Urmăriți Impact.ro și pe
Simona Ecovoiu
Este reporter special în departamentul Exclusiv al Impact.ro. Absolventă a Liceului de Filologie-Istorie și a Facultății de Sociologie, a debutat în presa scrisă la Evenimentul Zilei, apoi a...