EXCLUSIV

Alin Oprea și-a dus iubita în casa părintească, de Paște. Cum a reacționat mama artistului când s-a trezit cu bruneta la poartă

Oana Pascaru, Alexandra Andrei 06.05.2021, 16:53
Alin Oprea și-a dus iubita în casa părintească, de Paște. Cum a reacționat mama artistului când s-a trezit cu bruneta la poartă

Alin Oprea, solistul trupei Talisman, o adoră pe Medana, iubita lui. Ca dovadă că relația lor este foarte serioasă și că, la un moment dat, își vor uni și destinele, Alin a prezentat-o pe brunetă mamei lui, iar de Paște au petrecut, cu toții, în casa părintească a artistului. Alin ne-a povestit, în exclusivitate pentru impact.ro, despre această întâlnire emoționantă.

Alin Oprea și-a dus iubita în casa părintească, de Paște

Alin Oprea și iubita lui, Medana, au petrecut, de Paște, în casa lui părintească: “Am avut niște Sărbători Pascale frumoase și liniștite, petrecute preponderent în doi. Medana, după un post foarte strict și dus până la capăt fără să se abată de la nimic, a gătit cu drag pentru noi tot felul de bunătăți gastronomice: drob, sarmale, ciorbă de burtă, salate de vinete și beuf, dar și niște prăjituri delicioase cu specific ardelenesc. Ouăle le-am vopsit împreună până târziu în noapte.

Totodată, mama i-a făcut cadou Medanei un superb buchet de flori din grădina proprie în semn de prețuire, dar și ouă roșii decorate manual de ea”, ne-a dezvăluit Alin Oprea. Artistul speră ca, în viitorul apropiat, să-și cumpere o căsuță modestă, unde să găsească doar liniște și iubire: “Nu mai vreau să locuiesc în palate. Visez la o căsuță de basm. Mică, intimă și așezată într-o poieniță, între pădure și lac. Fericirea nu locuiește în ziduri de beton și nici în conturile bancare. Ea trebuie căutată în sufletul nostru și ține de iubire, iertare, demnitate și respect”.

Alin Oprea si-a dus iubita in casa parinteasca, de Paste
Alin Oprea si-a dus iubita in casa parinteasca, de Paste

Alin Oprea e nerăbdător să revină pe scenă

Solistul Alin Oprea duce dorul scenei: “Din păcate, nimic nu este încă sigur cu spectacolele. Așteptăm măsuri clare, precise, despre când, cum și în ce condiții se vor desfășura. Deocamdată, totul este în aer în ceea ce privește showbiz-ul. Legat de prețuri, cred că ar fi o aroganță să declar ceva la acest moment. Ceva gen „țara arde, babele se piaptănă”. Tot ce îmi doresc cu ardoare este să ne reluăm treptat activitatea, în condiții de siguranță și lucrurile să revină la normal. Prețul unui concert cred că este ultima problemă la acest moment”. În această perioadă critică pentru artiști, Alin și-a găsit refugiul în sport: “Când am înțeles cu adevărat cât de importantă este viața și sănătatea și că eu sunt singurul responsabil de acestea, am făcut o amplă cercetare legată de cele trei elemente care trebuie să se îmbine în mod armonios în viața oricărui om: Spiritual, Mental și Fizic. Nu am numărat niciodată câte flotări, genuflexiuni, tracțiuni sau ridicări de greutăți fac în total pe zi, dar am un ceas de fitness care contorizează numărul de kg ridicate la un antrenament și, spre surprinderea mea, se adună cam 10 tone / antrenament, 5 antrenamente / săptămână. Știu, pare foarte mult, dar acesta este adevărul. Este nevoie de multă ambiție și determinare, dar merită”.

Alin Oprea, lăsat de fosta soție fără casă și fără bani

Cinci case, conturi bancare și câteva terenuri. Aceasta este agoniseala lui Alin Oprea, estimată la un milion de euro. Numai că, momentan, el nu beneficiază de nimic, căci fosta soție, Larisa, l-a convins, înainte de despărțire, să treacă toate bunurile pe numele copiilor, inclusiv casa în care locuiau. În plus, cum Larisa este administratorul principal al conturilor lui bancare, Alin nu poate scoate un leu. Până la încheierea partajului, Alin se vede nevoit să locuiască într-un apartament închiriat.

Urmăriți Impact.ro și pe