Talentul secret al Reginei Elisabeta. Nimeni nu şi-ar fi imaginat că poate să facă asta. Asistenta ei a dat-o de gol

Badea Violeta 08.12.2021, 13:56
Talentul secret al Reginei Elisabeta. Nimeni nu şi-ar fi imaginat că poate să facă asta. Asistenta ei a dat-o de gol

Familia Regală britanică are în jur de 1.200 de persoane angajate. Dintre toate, Regina Elisabeta s-a apropiat cel mai mult de Angela Kelly. Această femeie este nelipsită din viața monarhului și îi cunoaște fiecare mișcare. Recent aceasta a dezvăluit talentul secret al Reginei Elisabeta. Iată ce poate să facă monarhul!

Ce talent ascuns are Regina Elisabeta

Angela Kelly o cunoaște de mai bine de trei decenii pe Regina Elisabeta. Această femeie este atât asistenta, cât și prietena apropiată a monarhului.

Tocmai din acest motiv, Angela Kelly cunoaște toate secretele Reginei. Recent, aceasta a dezvăluit că Majestatea Sa reușește să-i imie perfect accentul din Liverpool.

„Ea poate să imite toate accentele, inclusiv pe ale mele”, povestea Angela Kelly despre monarh, într-un interviu din anul 2007, potrivit celor de la Playtech.ro.

De asemenea, asistenta a mai spus că Regina Elisabeta are un incredibil simt al umorului. Angela Kelly a fost fiica unui muncitor portuar din Liverpool. Femeia ar fi primit sprijinul din partea Reginei Elisabeta pentru cartea denumită „The Other Side of The Coin: The Queen, The Dresser and the Wardrobe”.

Acest lucru dovedește faptul că Angela Kelly este extrem de apreciată. Sarcina ei este aceea de a se îngriji de felul în care arată Majestatea Sa în public și chiar a realizat câteva dintre cele mai memorabile look-uri ale sale.

Angela Kelly
Angela Kelly

Cum sunt selectați angajații Reginei Elisabeta

Angajații Casei Regale sunt selectați cu o rigurozitate incredibilă. Potrivit unui documentar transmis de postul de televiziune Channel 5, candidații trebuie să treacă prin mai multe probe. De asemenea, Tracey Waterman, cel care se ocupă de angajări, a dezvăluit că acestora li se întinde și o capcană.

 „Unul dintre testele pe care îmi place să le fac pentru a vedea dacă un candidat acordă atenție detaliilor este să pun o muscă moartă în șemineu sau pe covor”.

„Odată ce musca este plasată strategic, îl aduc pe candidat în cameră. Din zece candidați, doar unul se va apleca să ridice insecta. Acesta va fi căștigătorul care va face parte din echipa de curățenie”, dezvăluie Tracey Waterman.

Așadar nu oricine poate face parte din personalul de curățenie al Reginei Elisabeta a II-a, ci doar o persoană atentă la detalii. De asemenea, procesul de recrutare mai presupune și o probă de făcut paturi, dar și una de curățat argintăria.

Urmăriți Impact.ro și pe
Badea Violeta
  Este redactor Impact.ro, acest site reușind să îi redea satisfacția reală a unei pasiuni și a unui loc de muncă în acealași timp. Violeta a terminat Facultatea de Jurnalism și...