Tablete, telefoane și laptopuri pentru cei care se vaccinează anti-covid. Ce judeţ din România a pus la cale strategia

Nicu Stan, Mihai Roșoiu 26.05.2021, 17:44
Tablete, telefoane și laptopuri pentru cei care se vaccinează anti-covid. Ce judeţ din România a pus la cale strategia

Tablete, telefoane și laptopuri pentru cei care se vaccinează anti-covid. Ce judeţ din România a pus la cale strategia, citiți în rândurile de mai jos.

Maraton de vaccinare cu premii în Ialomița. Ce premii sunt puse la bătaie de către autorități

Tablete, telefoane și laptopuri oferite celor care se vaccinează anti-covid. Ce judeţ din România a pus la cale strategia de atragere a populației în sala de vaccinare.

Autoritățile din județul Ialomița au pus la cale organizarea unei tombole la care pot participa tinerii cu vârste cuprinse între 16-25 de ani, care se vor vaccina anti-coronavirus la maratonul de vaccinare organizat în perioada 31 mai-1 iunie.

Ialomita organizeaza un marton de vaccinare in judet
Ialomita organizeaza un marton de vaccinare in judet

Ialomița vrea să atragă câți mai mulți oameni la maratonul de vaccinare

Astfel, autoritățile ialomițene vor oferi ca premii pentru cei vaccinați tablete, telefoane și laptopuri. În cele două zile de maratonde vaccinare din Ialomița se pot vaccina toate persoanele doritoare, indiferent de vârstă, în centrele de vaccinare din Slobozia, Amara, Țăndărei, Fetești, Urziceni și Fierbinți-Târg.

Anunțul a fost postat pe Facebook de Instituția Prefectului din Județul Ialomița.

Maratonul de vaccinare, de Ziua Copilului

”De Ziua Copilului, Instituţia Prefectului Ialomiţa, cu sprijinul Consiliului Județean Ialomița și al Direcției de Sănătate Publică Ialomița, organizează în perioada 31 mai – 1 iunie 2021 o campanie de vaccinare anti-Covid-19.

Tinerii cu vârste între 16 și 25 de ani care se vaccinează pe durata acestei campanii se vor putea înscrie la cele 3 tombole care vor avea loc pe data de 10 iunie 2021 la Slobozia, Fetești și Urziceni.

Câte premii vor fi acordate

Premiile constau în 3 laptopuri, 3 tablete şi 3 telefoane mobile performante în valoare totală de 40.000 de lei.

Toți cei interesaţi, indiferent de vârstă, se pot vaccina fără programare la centrele de vaccinare din Slobozia, Amara, Ţăndărei, Feteşti, Urziceni și Fierbinţi- Târg, în perioada mai sus-menţionată.

Până la ce ore se vor putea vaccina ialomițenii

Centrele de vaccinare vor fi deschise până la orele 22:00.

Iniţiativa va fi susţinută financiar de către Consiliul Judeţean Ialomiţa, iar logistic de către Primăria Slobozia, Direcția de Sănătate Publică Ialomița și administraţiile locale unde există centre de vaccinare”, informează Instituția Prefectului din Județul Ialomița.

Valeriu Gheorghiță îndeamnă românii să se vaccineze

De asemenea, Valeriu Gheorghiță îndeamnă românii care nu s-au imunizat să o facă.

“Cred că o boală prevenibilă prin vaccinare, cum este în momentul de faţă COVID-19, este trist că constaţi că sunt în continuare oameni care, din păcate, îşi pot pierde viaţa din cauza acestei boli, în condiţiile în care avem la îndemână un vaccin care este sigur, care şi-a dovedit eficienţa”, susţine medicul Valeriu Gheorghiță, potrivit news.ro.