Suspiciuni cutremurătoare în cazul crimelor din Caracal. Ce s-a descoperit cu privire la cenușa găsită în pădurea de lângă casa lui Dincă

Stefan Daniel 07.08.2019, 10:49
Suspiciuni cutremurătoare în cazul crimelor din Caracal. Ce s-a descoperit cu privire la cenușa găsită în pădurea de lângă casa lui Dincă

Tocmai când credeai că începe să se facă lumină în cazul crimelor din Caracal, iată că apar noi suspiciuni și în continuare se ridică numeroase semne de întrebare. Avocatul familiei Luizei, prima victimă a lui Dincă, are o perspectivă rațională cu privire la cenușa și dinții găsite în pădure, care ar putea să complice acest caz. Aceste probe au fost găsite dubios de facil.

Noi suspiciuni în cazul crimelor din Caracal

Suspiciuni cutremurătoare în cazul crimelor din Caracal. Ce s-a descoperit cu privire la cenușa găsită în pădurea de lângă casa lui Dincă
Luiza Melencu

Ancheta din Caracal se desfășoară zilnic, pentru moment. Polițiștii caută probe atât pe proprietatea lui Gheorghe Dincă, dar și prin împrejurimi. Săptămâna aceasta, într-o pădure aflată destul de aproape de casa locuința suspectului, au fost găsiți dinți umani și cenușă aruncate în desișuri.

Avocatul familiei Luizei Melencu susține că aceste probe găsite au putut fi găsite suspect de facil. El spune că are îndoieli cu privire la modul în care Dincă le-a explicat polițiștilor modul în care a comis crima și s-a descotorosit de cadavru.

„Din punctul meu de vedere, acele probe puteau fi alterate foarte uşor. Eu sunt foarte mirat, cum, după atâtea ploi, cenuşa şi oasele erau la suprafaţa ierbii? Deci, să ne înţelegem, osemintele şi cenuşa nu erau în saci. Erau pe iarbă, răsturnate, iar sacii erau la şapte metri distanţă. Deci, el a scuturat sacii, după care i-a aruncat mai departe.

Prin ploile respective, chiar torenţiale, prin micile inundaţii, normal că acea cenuşă, ştim şi noi, se împrăştie, se duce, se diluează. Eu am suspiciunea că aceste probe nu au fost puse acolo la momentul când spune el, eu cred că au fost puse foarte recent acolo. Sacii erau curaţi. Păi dacă ploua într-o pădure, nu aveam sacii curaţi şi cenuşa la suprafaţă”, a declarat avocatul Tonel Pop, conform Adevărul.

În continuare, o mulțime de neclarități în cazul crimelor din Caracal

Avocatul Tonel Pop a dezvăluit miercuri, 7 august, un punct de vedere cu greutate, pe care cercetătorii ar trebui să-l aibă în vedere când vor stabili culpabilitatea lui Dincă.

Dacă rememorezi puțin condițiile meteo din ultimele patru luni, o să vezi că, în mare parte a țării, a plouat în cantități foarte mari, mai ales în sudul României. În 2019 am avut cea mai ploioasă primăvară din ultimii cinci ani, iar lunile iunie și iulie au adus, de asemenea, mai multe precipitații decât în verile anterioare.

Cenușa, de orice fel, organică sau anorganică, se face una cu pământul după prima ploaie. Dacă polițiștii au putut să observe și să colecteze o cantitate atât de mare de cenușă după atâtea luni, atunci se ridică și mai multe întrebări pe marginea acestui subiect.

Talentat încă de mic!
Urmăriți Impact.ro și pe