Crimele din Caracal: anchetatorii au găsit alte rămășițe umane într-o pădure de lângă casa lui Dincă

Stefan Daniel 05.08.2019, 15:02
Crimele din Caracal: anchetatorii au găsit alte rămășițe umane într-o pădure de lângă casa lui Dincă

Crimele din Caracal: anchetatorii au mai găsit niște resturi umane într-o pădure de lângă casa lui Gheorghe Dincă. Rămășițele vor fi duse la cercetare pentru a vedea cui aparțineau. Există suspiciunea că ar putea fi rămășițele Luizei, prima victimă a lui Dincă, pe care a recunoscut că a ucis-o.

Gheorghe Dincă este dus de polițiști în mai multe locuri unde se presupune că ar fi scăpat de cadavre. Ancheta se desfășoară astfel încă de vineri, 2 august, dar mai degrabă Dincă este cel care-i duce pe polițiști pe coclauri și caută acul în carul cu fân. Suspectul ba îi duce pe anchetatori la locul exact unde sunt găsite probe, ba are pierderi de memorie și refuză să meargă mai departe. Legea îi dă acest drept, atât timp cât indică un anumit areal geografic suspect.

Noi rămășițe umane descoperite într-o pădure din Caracal

Crimele din Caracal: anchetatorii au găsit alte rămășițe umane într-o pădure de lângă casa lui Dincă

Luni, 5 august, polițiștii au găsit alte bucăți dintr-un cadavru, carbonizate, într-o pădure de lângă casa lui Dincă. El spune că în acel loc ar mai fi aruncat anumite părți din cadavrul Luizei Melencu, fata dispărută din aprilie 2019.

Principalul suspect în acest caz de dublă crimă (deocamdată dublă) își cam bate joc de anchetatori având în vedere că i-a mai trimis și pe piste false. Le-a spus că a aruncat corpul Luizei ba în Olt, ba în Dunăre, ba într-un lac din apropiere de Caracal.

Ulterior, și-a completat declarația și a spus că după ce a ucis-o pe Luiza, întâi a ars-o. Abia apoi a tranșat-o și a aruncat-o prin mai multe locuri.

Cum a ucis-o criminalul din Caracal pe Luiza Melencu

În cazul Luizei are o atitudine flegmatică și spune că fata de 18 ani a vrut să întrețină relații intime cu el. Inițial, a luat-o de la bancomat, de unde ea ar fi vrut să scoată niște bani de la mama ei.

La un moment dat, fata i-ar fi spus că nu a reușit să îi scoată, iar el a presupus că făcea aluzie, că ar dori ca el să îi dea bani. Gheorghe Dincă a recunoscut că a întreținut relații intime cu Luiza și că fata „se prefăcea că nu vrea”.

„Zicea că a vrut să scoată bani de la bancomat, că-i trimisese maică-sa. Când a zis că n-a reușit să scoată banii, am știut că făcea aluzie să-i dau eu. Și i-am oferit o partidă de amor, dar se prefăcea că nu vrea. I-am aruncat 50 de lei pe bancheta din spate. Dar zicea că nu vrea.”

„Dacă spun asta, iar o să mă înjure”
Urmăriți Impact.ro și pe