Mărturii înfiorătoare despre casa lui Gheorghe Dincă: „Miroase peste tot a cadavru. Și din pământ iese mirosul”

Stefan Daniel 06.08.2019, 14:07
Mărturii înfiorătoare despre casa lui Gheorghe Dincă: „Miroase peste tot a cadavru. Și din pământ iese mirosul”

Încă o zi de cercetări, încă o zi cu noi detalii înfiorătoare despre locul crimelor din Caracal. Casa lui Gheorghe Dincă este în continuare verificată în detaliu, iar la percheziții a participat și avocatul familiei Luizei Melencu, fata dispărută din luna aprilie. Avocatul a mărturisit că în acea casă este un dezastru cumplit, dar organizat și peste tot miroase a cadavru, cu toate că până acum nu s-a descoperit decât nite cenușă.

Casa lui Gheorghe Dincă, un dezastru organizat în care miroase peste tot a cadavru

Mărturii înfiorătoare despre casa lui Gheorghe Dincă: „Miroase peste tot a cadavru. Și din pământ iese mirosul
Avocatul familiei Luizei spune că miroase peste tot a cadavru pe proprietatea lui Dincă

Nu întâmplător a fost numită în presă casa groazei. Nu doar că arată înfiorător, dar avocatul familiei Luizei Melencu mai spune că și mirosul este dezarmant. Acesta spune că totul miroase a cadavru.

„Nu vorbesc numai despre subsol. Această casă, în integralitatea ei, mai ales parterul, inclusiv curtea, inclusiv acea încăpere unde a ținut fetele, cu patul acela de fier înfiorător, miroase totul a cadavru. Și din pământ iese mirosul”, a declarat avocatul Tonel Pop, conform Digi 24.

CITEȘTE ȘI

Crimele din Caracal: anchetatorii au găsit alte rămășițe umane într-o pădure de lângă casa lui Dincă

Anchetatorii îi fac toate poftele lui Gheorghe Dincă. Ce le-a cerut criminalul din Caracal

Cum își numea Gheorghe Dincă victimele. Alexandra și Luiza nu sunt identificate după nume, ci în funcție de perioada din an în care au fost răpite

El a mai precizat că interiorul acelei case, care cu greu poate fi numită locuință, arată de parcă acolo ar fi avut loc o explozie, având în vedere că a fost un atelier auto, apoi se văd semne că cineva a venit să fure lucruri. Pentru noi, pare un dezastru, dar este unul organizat, care îi induce în eroare pe anchetatori și pe oricine ar fi tentat să verifice dacă este ceva suspect pe acea proprietate.

„În încăperea aceea este numai un pat de fier foarte gros, montat, ancorat în perete. Este absolut înfiorător, un dezastru organizat, miroase peste tot. Nu miroase numai în încăpere, mirosul iese din pământ, din subsol, din camera aceea, din pereți, miroase a cadavru peste tot.”

Suspectul Gheorghe Dincă, tratat ca un „bibelou” de către polițiști

Mărturii înfiorătoare despre casa lui Gheorghe Dincă: „Miroase peste tot a cadavru. Și din pământ iese mirosul
Legea îi obligă pe polițiști să se poarte cu suspectul la fel cum ar face-o cu un bibelou

Tot avocatul Tonel Pop a mai oferit detalii și despre modul în care este tratat Gheorghe Dincă de către polițiști. Aceștia sunt foarte atenți să nu-i lipsească nimic, să nu fie obosit, agasat, bruscat, să nu-i fie sete, foame și alte nevoi.

Dar nu-ți imagina că ei  fac asta de dragul lor, ci pentru a respecta legea. În momentul de față, Dincă este încă anchetat. Asta înseamnă că el este încă un simplu suspect, deci trebuie să se procedeze cu tact, deoarece, orice încălcare a drepturilor sale, poate fi apoi întoarsă împotriva oamenilor legii și, mai ales, a probelor pe care se chinuie să le găsească.

Urmăriți Impact.ro și pe