Survivor România, live video pe Kanal D. Emisiunea din 30 mai- Marea finală

Daria Petrescu 31.05.2020, 00:40
Survivor România, live video pe Kanal D. Emisiunea din 30 mai- Marea finală

Survivor România a ajuns la final, după patru luni în care concurenții au ținut telespectatorii cu sufletul la gură.  Sâmbătă, 30 mai, de la ora 20:00, desemnarea câștigătorului “Survivor România” va avea loc în direct, la Kanal D, prin votul publicului. Rămâne de văzut, care dintre cei patru concurenți vor pleca acasă cu premiul de 250.000 de lei. Lola, Iancu, Elena și Emanuel vor intra în cursa pentru titlul de „Survivor România”.

Update, ora 00.38. Elena Ionescu a câștigat Survivor România. Conform așteptărilor, fosta solistă de la Mandinga a plecat acasă cu suma de 250 de mii de lei.

Survivor România a ajuns la final

Patru luni, Survivor România a ținut cu inima la gură milioane de telespectatori, cu situații de viață la limita. Concurenții au evoluat pe traseele din Republica Dominicană, iar show-ul  se apropie de bătălia finală.

Tensiunile devin tot mai puternice în concurs. Concurenții dau totul pe trasee pentru a intră în posesia mult ravnitului trofeu “Survivor România” și a premiului în valoare de 250.000 de lei. Toți concurenții au trecut printr-o serie de încercări. Acest lucru, departe de toți cei dragi, de confortul casei, în condiții extrem de dificile.

„Mai e foarte puțin până vom află câștigătorul acestei competiții. Este impresionantă evoluția acestor concurenți, i-am urmărit de-a lungul timpului, in diverse ipostaze, i-am simțit cât efort depun pentru a se autodepăși. Îi respect pe toți și îmi doresc să câștige cel care merită cel mai mult acest trofeu”, a declarat Dan Cruceru.

Ce s-a întâmplat în ultima semifinală

Pe 30 mai, votul publicului va fi unul decisiv. Doar cei de acasă vor hotărî cine va fi Survivor România 2020.

Ediția de duminică, 24 mai, a fost una decisivă pentru concurenții Survivor România! În competiția din Republica Dominicană au rămas doar cei mai buni concurenți. Aceștia au dus o luptă strânsă pentru marele premiu. Tensiunea asupra concurenților a fost și mai mare.

Cezar a fost eliminat în Semifinale
Cezar a fost eliminat în Semifinale

Competiția Survivor a ajuns aproape la final. Jocul a fost unul strâns, iar oboseala și emoțiile și-au spus cuvântul. Astfel, după ce Elena și Cezar Juratoni au intrat în consiliu, voturile publicului au demonstrat că Elena este cea care se va califica în cursa spre marea finală.

„În primul rând, eu vreau să vă mulțumesc vouă pentru această ocazie. Eu am zis, la mine e totul sau nimic. (…). Viața e o luptă și la fel ca și în Survivor, așa e și afară. Poți să dai și de oameni buni și de oameni răi.

Tu trebuie să îți păstrezi calea, să fii drept și așa o să ajungi acolo unde îți dorești tu, doar prin muncă și prin devotament și niciodată nu o să faci ceva extraordinar fără sacrificiu.”, a spus Cezar după ce a aflat că a fost eliminat din competiție.

Urmăriți Impact.ro și pe