Elena Ionescu, ex Mandinga, a divorțat. Primele declarații ale artistei despre despărțirea de soț

Ioana Nechifor 03.09.2019, 13:44
Elena Ionescu, ex Mandinga, a divorțat. Primele declarații ale artistei despre despărțirea de soț

Elena Ionescu, fosta solistă a trupei Mandinga, a divorțat după o căsnicie de aproximativ un an și jumătate. Anunțul despărțirii a fost făcut de vedetă pe facebook, în care artista face primele declarații despre separarea de Dragoș, tatăl băiețelului ei. Vedeta a explicat motivele care au dus relația în acest punct.

Motivul care a determinat-o pe Elena Ionescu să divorțeze

Între Elena Ionescu – fosta solistă a trupei Mandinga și Dragoș, lucrurile s-au desfășurat extrem de repede. S-au cunoscut, s-au plăcut, iar la scurt timp cei doi au devenit părinți.

Ei au ales astfel să-și oficializeze relația, iar în primăvara anului trecut Elena și Dragoș au devenit soț și soție.

Elena Ionescu și soțul ei au decis să divorțeze. De ce au luat această decizie
Elena Ionescu și soțul ei au decis să divorțeze

Din păcate,  cei doi au decis recent să pună punct căsniciei lor, iar artista a preferat ca fanii să afle vestea chiar de la ea.

„Da, am divortat! Luna trecuta am decis impreuna cu Dragos de comun acord sa ne despartim. Am vrut sa tinem totul secret pentru ca genul acesta de lucruri sunt uneori personale , dar trebuie sa gasim puterea sa mergem mai departe!”, a scris vedeta.

Elena Ionescu este mama unui băiețel superb
Elena Ionescu este mama unui băiețel superb

Elena Ionescu: „Nimic nu a fost planificat și am iubit fiecare clipă”

Elena Ionescu și-a deschis sufletul și le-a spus fanilor de ce a luat această decizie. Ea a povestit cum a luat naștere relația cu soțul ei, dar și de ce au ales ei să o încheie.

„Ne-am asteptat sa se intample asta? Nu… dar nu suntem nici primii si nici ultimii care se despart. Totul s-a intamplat foarte repede intre noi, ne-am cunoscut, ne-am indragostit si in 6 luni am ramas insarcinata cu Razvanel.

Uneori Dumnezeu face lucrurile sa se intample intr-un anumit moment, nimic nu a fost planificat si am iubit fiecare clipa.

Ne-am casatorit dupa ce am ramas gravida, dupa doar 7 luni de cand ne cunosteam. Poate a fost putin cam repede, cred ca oamenii au nevoie de mai mult timp pentru a se cunoaste.

As face lucrurile diferit? Niciodata. Am primit cel mai frumos dar pe care il poate primi o femeie in viata asta si anume darul de a fii MAMA.”, este mesajul postat de Elena Ionescu pe pagina sa de facebook. 

Gabriela Cristea se poate considera o norocoasă
Urmăriți Impact.ro și pe