Survivor România, Live Video, pe Kanal D – Emisiunea de duminică, 24 mai

Daria Petrescu 24.05.2020, 13:22
Survivor România, Live Video, pe Kanal D – Emisiunea de duminică, 24 mai

Duminică seara are loc cea de-a doua semifinală, Survivor România, la Kanal D. Lupta este strânsă, iar concurenții au dat tot ce au putut pe teren. Fiecare dintre cei șase au aspirat la trofeu și mare premiu. Însă, nu toți au fost norocoși. Rămâne de văzut, cum vor decurge lucrurile în ultima semifinală . Vom vedea cine merge în finala, care va avea loc pe 30 mai.

Survivor România, duminică, 24 mai

Sâmbătă, 30 mai, de la ora 20:00, desemnarea câștigătorului  “Survivor România” va avea loc în direct, la Kanal D, prin votul publicului!

În jocul decisiv pentru finala Survivor România, concurenții rămași în cursă au dat totul pe traseu. Asta pentru a se putea califica în ultimul act al competiție. Din păcate, doar doi dintre cei patru concurenți au reușit, până acum, să își vadă marele vis împlinit, și anume: Lola și Emanuel.

Cei doi războinici au câștigat nu numai dreptul de a se califica în Marea Finală, ci și dreptul de a primi încurajări și impresii din partea familiei. Asta,  ca o recompensă suplimentară din partea producătorilor show-ului. Și dacă Emanuel a fost extrem de emoționat atunci când a vorbit cu mama lui, ei bine, Lola a fost și mai marcată. Ea a putut să își vadă mama, femeia despre care a vorbit și căreia i-a dedicat victoriile în emisiune.

Dan Cruceru a anunțat finala Survivor România
Dan Cruceru a anunțat finala Survivor România

“Mai e foarte puțîn până vom află câștigătorul acestei competiții. Este impresionantă evoluția acestor concurenți, i-am urmărit de-a lungul timpului, în diverse ipostaze. I-am simțit cât efort depun pentru a se autodepăși. Îi respect pe toți și îmi doresc să câștige cel care merită cel mai mult acest trofeu”, a declarat Dan Cruceru, prezentatorul show-ului.

Survivor România, aproape de marea finală

Nu pierdeți  în continuare “Survivor România”, cea mai iubita competiție a momentului.

După patru luni în care a ținut cu inima la gură milioane de telespectatori, cu situații de viață la limita, în care concurenții au evoluat pe traseele din Republica Dominicană. Au legat alianțe, au construit strategii, și-au arăt trăirile cele mai puternice în față publicului. “Survivor România” se apropie de bătălia finală, ce va da marele câștigător!

Tensiunile devin tot mai puternice  în concurs. Concurenții dau totul pe trasee pentru a intră în posesia mult râvnitului trofeu “Survivor România”. De asemenea, câștigătorul va primi premiului în valoare de 250.000 de lei.

Toți concurenții au trecut printr-o serie de încercări, departe de toți cei dragi, de confortul casei, în condiții extrem de dificile. Dar cu toții impulsionați de dorința de a-și depăși limitele și a demonstra că pot face față oricărei provocări.

Toți cei rămași în concurs sunt niște învingători. Ei au traversat o călătorie extraordinară de-a lungul căreia s-au arată în față publicului cu slăbiciuni, bucurii, greșeli.

Urmăriți Impact.ro și pe