Survivor România Live Video pe Kanal D – Emisiunea de sâmbătă, 2 mai

Daria Petrescu 02.05.2020, 18:26
Survivor România Live Video pe Kanal D – Emisiunea de sâmbătă, 2 mai

O nouă ediție Survivor România ține telespectatorii cu sufletul la gură, sâmbătă, 2 mai. Noi jocuri, noi strategii neașteptate în rândul concurenților. În ediția trecută, Karina a părăsit show-ul, iar Elena Ionescu a rămas în concurs. Artista a fost nominalizată de șapte ori, însă publicul nu a vrut-o acasă. Rămâne de văzut cum va evolua jocul, în următoarea ediție.

Survivor România, ediția de sâmbătă, 2 mai

Războinicii au mai pierdut un coleg. După consiliul din această seară, Karina și Lola au fost nominalizate împreună cu Elena spre eliminare. Publicul a decis, iar Karina părăsește competiția.

Karina a părăsit competiția Survivor România

„Sunt fericită pentru că mi-am dovedit mult mai multe decât am sperat vreodată! Am trecut prin toate stările. Cred că am rămas fără cuvinte. Rareori mi se întâmplă. Sper să fie cât mai mulți războinici în finnală. Chiar cred că avem mult mai multă susținere”, a declarat Karina.

„Ăsta a fost punctul de cotitură. Cel mai rău lucru care se putea întâmpla era să fim amândoi votați”, a declarat Karina despre Andrei.

„Bănuiam că se va ajunge aici. E un moment foarte greu. Parcă s-a rupt ceva din mine. Îmi pare rău că n-am putut să lupt așa cum a făcut-o ea. Știu că mai e puțin și o să ajungem acasă”, a declarat Andrei.

Karina a părăsit Survivor România
Karina a părăsit Survivor România

Elena Ionescu a făcut un gest care i-a uimit pe concurenții de la Survivor România. Faimoasa s-a autopropus spre eliminare, spre uimirea tuturor. Războinicii au lăudat-o pe Elena pentru gestul pe care l-a făcut.

„Mi s-a părut exemplar! Și-a pus pielea la bătaie! Jos pălăria!”, a declarat Iancu.

„A vrut să-i demonstreze lui Cezar ceva. A vrut să fie liniște la ea în tabără”, a adăugat Emanuel.

„Am vrut să arăt că sunt demnă, nu că sunt victimă. Nu fac strategii, când am făcut strategii am spus-o și s-a văzut! (…) Ce a ținut de mine și ce am putut să fac pentru echipă s-a văzut aseară. Sper să nu mai aud de la Cezar că sunt victimă”, a declarat Elena, potrivit Wowbiz.

Asiana Peng s-a simțit trădată de Elena Ionescu

De la cele mai bune prietene, Asiana Peng și Elena Ionescu au ajuns la certuri interminabile la Survivor România, în ultima perioadă. Mărul discordiei s fost inițial Sonny Flame, cel care avea să destrame, poate fără să vrea, legătura de amiziție dintre cele două faimoase.

Faptul că artista a stat mai mult cu bărbatul, și implicit, a dat-o deoparte pe gimnastă, a dus la tensiuni și…de schimbare de tabere!

Mai mult decât atât, la vremea respectivă, Elena și Asiana Peng s-au certat foarte tare după consiliul de nominalizare, mai ales după ce artista a considerat că Asiana ar fi încercat să sugereze ceva legat de ea și de Sonny, care este însurat, în momentul în care aceasta a afirmat că ea ar dormi sub pătură cu faimosul.

 

Urmăriți Impact.ro și pe