Live Stream Online pe Kanal D Survivor România – Emisiunea de marți, 28 aprilie

Daria Petrescu 28.04.2020, 15:50
Live Stream Online pe Kanal D Survivor România – Emisiunea de marți, 28 aprilie

Emisiunea Survivor România continuă cu o nouă ediție, marți, 28 aprilie. Spiritele se încing între concurenți, după eliminarea Faimoasei Asiana. Elena Ionescu a fost nominalizată de cinci ori, pentru a părăsi competiția. Deși colegii ei au vrut-o afară din concurs, publicul a salvat-o de fiecare data. Rămâne de văzut cât va mai rezista artista.

Survivor România, ediția de marți, 28 aprilie

Eliminarea Asianei din concurs a stârnit noi controverse în rândul concurenților. Ghiță a atacat-o din nou pe Elena Ionescu, moment în care s-a iscat un scandal monstru între cei doi. Competiția continuă cu ediția de marți seara, când echipele sunt gata de noi strategii.

Faimoasa Asiana a fost eliminată de la Survivor România

Faimoșii au pierdut pentru a doua oară consecutiv un meci în fața Războinicilor. Din nou, echipa albastră a câștigat imunitatea, iar adversarii lor sunt nevoiți să nominalizeze un coechipier pentru eliminare, după ce cu o seară în urmă au nominalizat-o pe Elena.

Asiana l-a votat pe Ghiță „din punct de vedere social”, după cum a spus chiar ea, în urma unor certuri din tabără. Ghiță a nominalizat-o pe Asiana. „Cine sapă groapa altuia, cade singur în ea”, a spus el.

Asiana a fost eliminată de la Survivor România
Asiana a fost eliminată de la Survivor România

„Nu mă suprinde votul, de când sunt la Survivor trăiesc printre serpisori. Mă simt super bine. Ideea e că, atunci când am decis să vin la Survivor România, obiectivul a fost să o fac pe mama să vadă că mă descurc.

Asta mi-a fost confirmat când am câștigat proba de comunicare și am vorbit cu ea. Mi-a spus că este mândră de mine, așa că obiectivul meu a fost îndeplinit”, a spus Asiana după ce a aflat că Faimoșii au propus-o spre eliminare.

Primele declarații făcute de Asiana

„Tata m-a învățat că în tot binele e și un rău, dar în tot răul e și partea bună. Partea bună e că merg acasă, am învățat să descopăr lucruri noi, am învățat cât nu aș fi învățat în ani de zile.

Experiență Survivor e doar o dată în viață, nu cred că voi mai avea vreodată experiențe atât de grele, care să ceară sacrificii. Nu sunt supărată că nu am ajuns în finală Survivor.

Așa a fost să fie , sunt convinsă că tot ce mi s-a întâmplat s-a întâmplat cu un motiv. Cel mai greu îmi era când eram obosită psihic, nu am înțeles multe răutăți din jurul meu.

Îmi doresc să câștige cine merită, cineva în roșu, mai exact Cezar Juratoni, un om cum e Cezar e rar întâlnit”, a declarat Asiana de la Faimoși după ce a aflat că ea a fost eliminată de la Survivor România.

Recomandare Video Impact.ro
Urmăriți Impact.ro și pe