Survivor România Live Video pe Kanal D – Emisiunea de sâmbătă, 11 aprilie

Daria Petrescu 11.04.2020, 09:41
Survivor România Live Video pe Kanal D – Emisiunea de sâmbătă, 11 aprilie

Survivor România continuă cu noi provocări, sâmbătă, 11 aprilie. Echipele fac noi strategii și sunt supuși unor jocuri grele pe teren. Tensiunile nu vor lipsi, iar concurenții nu vor ezita să facă dezvăluiri neașteptate despre colegii lor. În ediția trecută, Sonny Flame a părăsit competiția, după ce a fost nominalizat alături de Elena Ionescu. Artista scapă de eliminare, pentru a patra oară.

Survivor România, ediția de sâmbătă, 11 aprilie

După ce Sonny Flame a părăsit competiția, jocul continua pentru ceilalți aflați în cursă. Se fac strategii, iar echipele sunt din ce în ce mai sudate. Astfel că, de noi surprize vor avea parte telespectatorii și sâmbătă, 11 aprilie.

Sonny Flame a parasit competitia Survivor Romania!

Aflată a patra oară la duel, de această dată cu bunul sau prieten, Sonny Flame, Elena Ionescu a rămas în competiția Survivor România, în ciuda conflictelor pe care le are cu întreagă echipa.

După un consiliu în care s-au dat cărțile pe față, Sonny Flame a părăsit competiția, nu înainte de a le adresa coechipierilor câteva cuvinte.

Elena Ionescu a fost eliminată de patru ori
Elena Ionescu a fost eliminată de patru ori

„Mi se pare foarte fair alegerea publicului, o respect. În clipă asta am uitat orice ceartă, este un joc și nu trebuie să o luăm personal. Vreau să îmi cer scuze dacă am avut vreo reacție acidă.

Asta am simțit în momentele respective. Acum vreau să-mi îmbrățișez colegii. Înainte să vin la  m-am înarmat cu foarte multe, dar nu mă așteptăm că în interiorul echipei să existe atâtea discuțîi aprinse”, a spus cu emoții în glas faimosul Sonny Flame.

Elena Ionescu, atacată dur de colegii ei

Conflictul în tabăra roșie a atins un alt nivel, de această dată cel care a răbufnit a fost Cezar Juratoni, cunocut pentru echilibrul de care da dovadă de când a intrat în competiție. Faimosul a avut o serie reproșuri la adresa Elenei Ionescu, acuzând-o că a distrus echipa.

“Ne-am adunat aici să va spun o poveste; povestea Elenei. Talentul Elenei, frumusețea Elenei, minunea pe care o face Elena, farmecul ei. Ea poate să fie cea mai bună prietenă a ta, omul cu care poți să vorbești când ai nevoie, sora, ce vreți voi. Elena poate să fie toate chestiile astea. Ea le face cu un scop!

Ea joacă pe victima. Acum am înțeles!(…) Rolul de victima ii vine că o mănușă, este rolul vieții ei”, au fost acuzațiile aduse de Cezar Elenei Ionescu. Cântăreața, la rândul ei, i-a acuzat pe coechipieri de falsitate, chiar amenințându-l pe Ghiță Balmuș: “Roagă-te să ies din concursul asta, că dacă nu ies, te fac praf!”.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI