Survivor România Live Video pe Kanal D – Emisiunea de duminică, 5 aprilie

Daria Petrescu 05.04.2020, 17:14
Survivor România Live Video pe Kanal D – Emisiunea de duminică, 5 aprilie

O nouă ediție Survivor România revine la Kanal D, cu o nouă ediție, duminică 5 aprilie. După ce Războinicul Cristian a părăsit competiția, echipele au parte de noi provocări. Jocurile complicate și tensiunile nu vor lipsi dintre concurenți. Cu toate astea, cei rămași în competiție vor da tot ce e mai bun în timpul noului joc

Survivor România, duminică 5 aprilie

În urmă cu doar câteva zile, Cristian de la Războinici  a părăsit insula, în urma deciziei telespectatorilor. Decizia a fost luată după un Consiliu tensionat, emotionant, dar și plin de  reproșuri directe. Survivor continua cu o nouă edițe, duminică, 5 aprilie, la Kanal D.

După ce au pierdut două jocuri consecutive de eliminare, Războinicii au fost nevoiți să nominalizeze doi colegi de echipă. Primul care a fost propus spre eliminare a fost Andrei, iubitul Karinei, fapt ce a dus la multe discuții în contradictoriu în cadrul echipei.

După al doilea meci, cel care a ajuns să depindă de votul publicului a fost Cristian. Înainte de a merge la consiliu și de a afla cine este concurentul de la Războinici care părăsește emisiunea survivor, Andrei i-a dat câteva sfaturi Karinei, care să-i ajute dacă rămâne singură. Tânăra a izbucnit în lacrimi la gândul că iubitul ei ar putea părăsi Republica Dominicană fără ea.

Cristian a părăsit Survivor România
Cristian a părăsit Survivor România

„Publicul este suveran, publicul decide cine să plece acasă, voi le-ați dat opțiunile. De această dată, opțiunile au fost Andrei și Cristian. Următoarea persoană care părăsește Survivor România 2020 este Cristian”, a anunțat Dan Cruceru, prezentatorul emisiunii.

„Sunt fericit ca v-am cunscut pe toti, chiar si pe cei noi, care m-au tradat. Pe Andrei îl aștept acasă, a jucat bine strategia, eu am spus de la inceput ca Survivor nu tine doar de abilitati sportive, ci si de strategie.

Poate si eu as fi facut la fel, sa imi trag oamenii”, a spus Cristian de la Războinici, înainte de a-și lua la revedere de la colegii de echipă. „Am spus ca îmi e frica de un singur lucru, sa nu fiu înjunghiat pe la spate. Se pare ca de ce mi-a fost frica nu am scapat. Plec cu capul sus, rămân același Cristinan, dar într-o varianta mult mai bună”, a mai adăugat el, dezamăgit că cei în care a avut încredere l-au dat afară din echipă.

Grațiela Duban a fost eliminată

Grațiela Duban a fost o concurentă controversată în cadrul competiției. A avut mai multe conflicte cu Elena Ionescu, care a dezvăluit că doarme în brațele lui Bogdan Vlădău. De asemenea, pe parcursul concursului s-a arătat destul de apropiată și de Ghiță. A găsit consolare în brațele lui în momentele tensionate și au făcut câteva gesturi îndrăznețe chiar în fața celorlalți colegi din echipa Faimoșilor.

Urmăriți Impact.ro și pe