Live Stream Online pe Kanal D Survivor România – Emisiunea de marți, 7 aprilie

Daria Petrescu 07.04.2020, 10:29
Live Stream Online pe Kanal D Survivor România – Emisiunea de marți, 7 aprilie

Survivor România va ține din nou telespectatorii cu sufletul la gură, marți, 7 aprilie. Tensiunea a atins cote maxime, mai ales după ce Elena Ionescu a fost din nou propusă spre eliminare. Astfel că, echipa ei o vrea acasă. Alături de aceasta, Sonny Flame a vost votat să părăsească echipa.

Survivor România, ediția de marți, 7 aprilie

Surprizele se țin lanț într-o nouă ediție, la Kanal D, după propunerile de eliminare. Concurenții fac coi strategii și luptă cot la cot în timpul cursei de pe teren.

Elena Ionescu și Sonny Flame, propuși spre eliminare

În ediția de duminică seara, Elena Ionescu a fost pentru a patra oară propusă spre eliminare de către echipa Faimosilor, însă este pentru prima dată când emoțiile au pus stăpânire pe îndrăgită artista.

Alături de această, un alt Faimos este propus pentru eliminare la „Survivor România”. Telespectatorii au avut de ales între Elena Ionescu și Sonny Flame, astfel că unul dintre cei doi concurenți va părăși competiția.

Cortina

s-a ridicat în echipa roșie, reproșurile sunt rostite pe față, trădările și strategiile încep să fie vizibile. Alianțe se fac și se desfac, dar cel mai clar este că prăpastia dintre Ghiță Balmuș și Elena Ionescu este insurmontabilă.

“Pe Elena n-o suport, lucru pe care i l-am zis și ei. Nu-i suport față, nu-i suport acțiunile. Nu-mi place față ei!”, a răbufnit baschetbalistul în față trapperitei Emy Alupei.

Conflictul a fost accentuat de acțiunile Asianei Peng, care a trecut în tabăra formată din Cezar Juratoni, Mihai Onicas și Ghiță Balmuș. Sâmbătă, Elena Ionescu a votat-o pe fosta gimnastă care i-a întors votul în consiliul de seară trecută.

“A încercat să-și facă singură o nouă echipa, o nouă tabăra. Strategia ei a funcționat până când mi-am dat seama că ea (N.R. Elena Ionescu) m-a folosit și nu mi-a fost prietenă reală așa cum eu am considerat o perioada, până când m-am lămurit că și-a făcut treaba cu mine și m-a dat la o parte”, și-a argumentat Asiana votul în consiliul de eliminare de seară trecută.

Lui Ghiță i-a ieșit strategia

Cu un singur aliat, în persoană lui Emy Alupei, cuplul format din Elena si Sonny se află acum în față telespectatorilor, cei care vor decide cine merită să își continue lupta până în finală Survivor România. Celor doi nominalizați le-a fost foarte greu să ceară sprijinul publicului în defavoarea celuilalt.

“Sonny este un om care ar putea face pe oricine mândru, ar merită să rămână în competiție pentru caracterul frumos și de luptător. (…) Lui Ghiță i-a ieșit strategia”, a declarat Elena Ionescu, cu lacrimi în ochi.

„Noi am fost de la început apropiați, am fost priviți că niște ținte. Eu am fost mereu în preajma Elenei, ei au vrut să ne înlăture pe amândoi, începând cu mine. N-am cum să mint să spun că nu mi-aș dori să rămân în competiție.

Mi-am dorit foarte mult. Aș pleca cu un gust amar. Sper că nu mi-am dezamăgit fetiță și soția”, au fost cuvintele lui Sonny Flame.

Dan Cruceru, prezentatorul „Survivor România”, le-a dat concurenților o veste care i-a bucurat pe aceștia. Atât Faimoșii, cât și Războinicii vor conviețui în aceeași tabăra începând din acest punct al competiției, chiar dacă vor mai continuă să joace o perioada că echipe separate.

Cine va rămâne în competiție, cum se vor adăpată cele două echipe într-o singură tabăra și ce noi alianțe se vor formă, aflați urmărind „Survivor România”, de samabata până marți, de la ora 20.00, la Kanal D.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI