Survivor România, anunțat oficial la Pro TV. Cine va fi prezentatorul show-ului

Badea Violeta 04.11.2021, 13:03
Survivor România, anunțat oficial la Pro TV. Cine va fi prezentatorul show-ului

E oficial! Competiția Survivor România de la Kanal D se va difuza la Pro TV. Însă, surprizele nu se opresc aici. Iată cine va fi prezentatorul celebrului show.

Cine va prezenta Survivor România

Timp de două sezoane, Survivor România a plasat Kanal D pe primul loc în topul televiziunilor din România. Audiențele record înregistrate de turci i-au determinat pe cei de la Pro TV să se intereseze de această producție.

Se pare că noul proprietar al trustului cu sediul în Pache Protopopescu a purtat negocieri dure cu casa de producție care deține acest format, dar rezultatul a fost favorbail cehilor.

Astfel, competiția atât de îndrăgită de români se va muta la Pro TV, dar asta nu este tot. Se pare că șefii trustului de pe Pache Protopopescu au mai dat o lovitură. Aceștia au reușit să-l convingă si pe Daniel Pavel să se alăture acestui proiect.

Daniel Pavel
Daniel Pavel a semnat cu Pro TV și va prezenta urmatorul sezon „Survivor Romania”

Daniel Pavel a semnat cu Pro TV

Chipeșul prezentator tv, în vârstă de 44 de ani, a acceptat oferta celor de la Pro TV și va fi din nou gazda emisiunii „Survivor România”. Daniel Pavel l-a înlocuit pe Dan Cruceru, cel care a prezentat primul sezon al show-ului. Prezentatorul tv are o experiență de 12 ani în media, după ce a renunțat la cariera de ofițer în marina comercială și a trecut la carieră în radio și TV.

Extrem de inteligent și cu un aspect fizic plăcut, Daniel Pavel a reușit să cucerească inimele telespectatorilor și concurenților. După ce s-a încheiat competiția, prezentatorul spunea că „Survivor România” a reprezentat pentru el cea mai mare provocare profesională de până acum.

„Pentru mine, Survivor România reprezintă, în egală măsură, cea mai mare provocare profesională de până acum, cât și oportunitatea testării unor limite de anduranță fizică și psihică, pe care le întâlnești în viață doar dacă ai noroc.

E un privilegiu pentru să fiu alături de acești concurenți, să le observ și comentez evoluțiile. Voi încerca să le transmit celor de acasă cât mai mult din emoțiile lor uriașe’” spunea Daniel Pavel, în urmă cu ceva timp.

Urmăriți Impact.ro și pe