Emisiunea Survivor România nu va mai fi pe Kanal D. Lovitură de proporții, la ce post concurent s-ar putea să o vedem

Iancu Andreea 12.10.2021, 18:16
Emisiunea Survivor România nu va mai fi pe Kanal D. Lovitură de proporții, la ce post concurent s-ar putea să o vedem

Survivor România este emisiunea care a devenit un adevărat fenomen în urmă cu aproape un an de zile, când Kanal D descoperea audiențe impresionante în urma difuzării edițiilor din cel de-al doilea sezon. Cu toate că postul de televiziune turcesc a întrecut adesea concurența cu cifrele de audiență din serile în care difuza emisiunea Survivor România, producția filmată în Republica Dominicană ar urma să nu mai fie difuzată pe Kanal D, ci la un post concurent.

La ce post de televiziune va fi difuzată emisiunea Survivor România. Competiția nu va mai face parte din grila de la Kanal D

Una dintre cele mai îndrăgite competiții de tip reality-show este Survivor România, varianta românească a formatului difuzat la nivel internațional, care reunește două echipe distincte, care se luptă pentru câștigarea marelui premiu. Dacă până acum emisiunea Survivor România a făcut parte din grila de la Kanal D, show-ul nu va mai fi difuzat pe postul turcesc, ci la o televiziune concurentă. Despre această situație au apărut discuții într-o ședință a Consiliului Național al Audiovizualului (CNA), de curând.

Survivor România, emisiunea care a adus cifre de audiență importante pentru Kanal D, în special în cel de-al doilea sezon de difuzare, nu se mai regăsește printre formatele postului turcesc. Acest subiect a fost adus în discuție la ședința CNA de astăzi, după ce Cristina Pocora a vorbit cu reprezentantul Kanal D cu privire la aceste zvonuri.

Citeam în presă că acest format ar fi luat de CME (compania care deţine Pro TV), a afirmat Cristina Pocora.

Nu îl mai facem noi (formatul), îl vor face colegii noştri. Dacă l-au cumpărat probabil îl doresc să o facă, a fost răspunsul reprezentantului Kanal D în şedinţa CNA, conform paginademedia.ro.

În timp ce reprezentanții Kanal D nu au dorit să ofere deocamdată un punct de vedere cu privire la această situație, răspunsul din partea Pro TV nu a clarificat nici el zvonurile apărute de curând.

Mulţumim pentru întrebare, unul dintre principiile companiei noastre este să nu comentăm speculaţiile apărute în presă, au precizat reprezentanții Pro TV, conform sursei citate.

Survivor România nu va mai fi pe Kanal D
Emisiunea Supraviețuitorul, competiția filmată în Filipine pentru Pro TV

Formatul Survivor a mai fost la Pro TV

În ciuda faptului că nu a beneficiat de același succes precum cel înregistrat în acest an de către Kanal D, formatul “Survivor” a mai fost în grila de programe de la Pro TV, în urmă cu șase ani. Pe atunci, în toamna anului 2016, postul din Pache Protopopescu difuza emisiunea, încă audiențele erau unele modeste. Interesul pentru emisiunea Survivor difuzată de Pro TV aducea postului primul loc pe comercial în audiențele din noiembrie 2016, când avea loc finala.

Trei ani mai târziu, Kanal D a anunțat că preia formatul, unul similar cu Exatlon. Emisiunea a fost prezentată în primul sezon de „Taticool” (Dan Cruceru), pentru ca în sezonul al doilea, din 2021, Daniel Pavel să îl înlocuiască. De asemenea, câștigătorul primului sezon al emisiunii a fost Elena Ionescu, iar Zannidache a câștigat al doilea sezon.

Urmăriți Impact.ro și pe