EXCLUSIV

Dan Cruceru a recunoscut de ce nu a mai vrut să fie prezentator la “Survivor”. Asta dă mult de gândit (exclusiv)

Stan Filon 15.10.2021, 11:00
Dan Cruceru a recunoscut de ce nu a mai vrut să fie prezentator la “Survivor”. Asta dă mult de gândit (exclusiv)

Dan Cruceru s-a bucurat de popularitate, mai ales după ce a prezentat faimoasa emisiune ”Survivor”, difuzată de Kanal D. A făcut istorie alături de emisiunea respectivă, iar mulți au rămas șocați atunci când prezentatorul a refuzat să revină ca amfitrion al emisiunii.

Dan Cruceru a spus clar de ce nu a mai vrut să fie prezentator la “Survivor”

Dan Cruceru ne-a acordat un interviu în care a vorbit deschis despre motivele pentru care nu a mai dorit să pezinte ”Survivor”, chiar dacă recunoaște cu mâna pe inimă că experiența a fost una unică, din toate punctele de vedere. Vedeta TV spune că s-a bucurat de condiții de excepție, dar cu toate acestea nu a mai vrut să continue.

“Pot afirma oricând că emisiunea ”Survivor” a fost o experienţă senzaţională. Şi din perspectiva unui om de media, dar şi din cea a unui simplu telespectator, răspunsul e acelaşi. Doar că emisiunea te îndepărtează foarte mult de viaţa ta obişnuită. Te scoate din ritmul tău zilnic, prin natura ei. Când stai cinci luni şi jumătate sau şase departe de familie, lucrurile se schimbă binişor. Eu nu pot vorbi decât despre mine. Sau, eventual, în numele familiştilor. Când m-am întors acasă, fiul meu de doi ani nu mai ştia cine sunt.

Dan Cruceru a spus clar de ce nu a mai vrut sa fie prezentator la Survivor
Dan Cruceru a spus clar de ce nu a mai vrut sa fie prezentator la Survivor

Ochii care nu se văd, se uită

Vreo lună de zile a refuzat să-l iau în braţe. Iar asta mi-a dat foarte mult de gândit. Atât de mult încât am refuzat în cele din urmă să mai prezint şi al doilea sezon al emisiunii, după cum bine se ştie!”, ne-a declarat în exclusivitate Dan Cruceru.

Vedeta recunoaște că producătorii emisiunii s-au gândit la absolut totul. “Pentru un prezentator al unei emisiuni de acest tip pot să vă spun că totul a fost ofertant. Cazarea, masa, salariul, condiţiile, în general. Am avut, spre exemplu, o casă cu trei dormitoare impecabile. Şi multe alte lucruri, gata oricând să mă ajute.

Iar asta fiindcă oamenii care au produs emisiunea au realizat că tot confortul prezentatorului trebuie să fie fără cusur. Filmezi în fiecare zi, iar tu trebuie să te prezinţi de fiecare dată impecabil. Tu dai tonul emisiunii, tu eşti interfaţa. Mi-e dor de o asemenea experienţă, aş putea spune fără egal. Deşi, never say never!”, adaugă acelaşi Dan Cruceru.

În prezent, Dan Cruceru își vede de familie, dar și de afaceri, dar nu ar spune ”nu” unei noi provocări în televiziune. Momentan, nu s-a ivit ocazia aceea așteptată de prezentator. “Nu mai am nici eu 20 de ani, ca să alerg ore bune pentru câţiva bănuţi. Am 40 de ani, am o familie şi o afacere, frumoase amândouă, în felul lor, şi de care trebuie să am mare grijă. Mi-e dor de sentimentul transmisiilor în direct, dar până azi nu a fost să fie. Încă aştept!”, a mai precizat Dan Cruceru.