Concurentă de viță nobilă, pe scena Românii au talent. Cine este prințesa Loraine de Hillerin, tânăra care i-a fermecat pe jurați. „E un aer deosebit, aristocrat”

Badea Violeta 11.03.2023, 00:05

În ediția de vineri seară de la Românii au Talent, jurații și telespectatorii au avut parte de o surpriză de proporții. Pe scenă a urcat o concurentă de viță nobilă. Prințesa Loraine de Hillerin a cântat și a cucerit inimi cu prestația sa. Iată cine este tânăra care a impresionat publicul prezent în sală!

Totul despre prințesa Loraine de Hillerin. Tânăra i-a uimit pe jurații de la Românii au talent

Loraine de Hillerin are 13 ani și a reușit să impresioneze juriul de la Românii au talent, în ediția de vineri seară, 10 martie. Înainte de a cânta, tânăra a spus că este din Alexandria și că provine dintr-o familie de viță nobilă, originară din Franța.

De altfel, în concurs, Loraine de Hillerin a interpretat o melodie în limba franceză, care i-a adus patru de „Da” și calificarea în etapa următoare de la Românii au talent.

„Mă numesc Loraine de Hillerin. Sunt contesă, prințesă din străbunici din Franța. Familia mea în secolul 15 a plecat din Franța, aici în România, la Medgidia și au format o comunitate acolo.

Au primit 10 hectare de pământ, dar acum din păcate nu mai este nimic acolo, dar vreau să zic că familia mea are blazon, iar blazonul nostru este cu trei roze argintii.

Când eram mică am fost la o întrunire de familie, iar fiecare a fost înrolat cu săbie, cu chestii, cu stat în genunchi.

A trebuit să citesc un testament și cumva am devenit prințesă prin chestia aia. Scria prințesa de Hillerin Loraine sau ceva de genul.

Pasiunea mea cea mai mare este canto-ul. Cânt și citesc foarte mult și fac și chitară, dar deocamdată sunt amatoare că sunt anul doi.”, a declarat concurenta show-ului de la PRO TV.

Citește și Gluma genială făcută de Mihai Bobonete la Românii au talent. Și juriul a izbucnit în râs. „Stai aici, pe picior”!

Printesa Romanii au talent
Printesa de la Romanii au talent

„Educația se vede pe chip la ea”

Andi Moisescu, Andra, Dragoș Bucur și Mihai Bobonete au fost extrem de entuziasmați de prestația tinerei și i-au oferit patru de „Da” acesteia. Totodată, aceștia au fost impresionați de educația micuței și de talentul ei extraordinar.

„Știu că educația se vede pe chip la ea și ăsta e un lucru minunat și se mai vede și că e foarte talentată și cântă foarte bine. A fost o alegere excepțională. Bravo!”, a spus Andi Moisescu.

„Mă gândeam de când ai apărut pe scenă că e ceva cu tine. E un aer deosebit, aristocrat și mi-am dat seama, a venit pe parcurs revelația, după ce te-am ascultat vorbind că de fapt, asta e super puterea lecturii și a muzicii de calitate.

Aduce niște transformări atât de profunde, dar fără a putea pune degetul pe ele. Se adună și se formează omul într-un anume fel și cred că ești un exemplu foarte frumos.”, a spus Dragoș Bucur.

„Ai avut un moment foarte puternic. Atât de intens a ajuns la mine, atât de curat încât m-a atins. Apreciez foarte mult alegerea pe care ai făcut-o. Cred că ți se potrivește”, a spus Andra.

Citește și Cine este Marco Cristoferi, golden buzz la Românii au talent 2023. Andra i-a oferit accesul direct în semifinale!

Urmăriți Impact.ro și pe
Badea Violeta
  Este redactor Impact.ro, acest site reușind să îi redea satisfacția reală a unei pasiuni și a unui loc de muncă în acealași timp. Violeta a terminat Facultatea de Jurnalism și...