Alex Velea a răbufnit după ce a fost eliminat de la Asia Express. Ce spune despre Mario Fresh

Rădulescu Valentin 11.03.2020, 11:41
Alex Velea a răbufnit după ce a fost eliminat de la Asia Express. Ce spune despre Mario Fresh

Echipa formată din Alex Velea și Mario Fresh a fost eliminată de la Asia Express, emisiunea difuzată pe Antena 1. Iar principalul vinovat pare să fi fost Mario.

Alex Velea a răbufnit după ce a fost eliminat de la Asia Express

Asia Express a luat sfârșit pentru Alex Velea, dar și pentru coechipierul său Mario Fresh. Cei doi au fost eliminați în ediția de ieri, 10 martie. Motivul care a dus la această decizie a fost ultima probă, în care au ajuns ultimii la Gina Pistol. Starea de sănătate a lui Mario, care nu este chiar la 100% din punct de vedere fizic, a contribuit destul de mult la acest lucru.

„Bă, noi ne-am gândit…ne pare bine, față de familie, față de copii. Avem o ușoară tristețe. E aceeași situație. Nu știu cât de mult am mai fi putut să concurăm, mai ales să sănătatea este primordială, s-a schimbat un pic situația, ne-am dorit să fim cei mai buni, ne-am dorit să fim competitivi, să distrăm lumea, să facem show. A fost o experiență mișto. Unele misiuni ne-au depășit, cu autostopul am avut ghinion să zic așa…”, a spus îndrăgitul cântăreț Alex Velea.

Alex Velea a răbufnit, după ce a fost eliminat de la Asia Express. Ce spune despre Mario Fresh
Alex Velea a răbufnit după ce a fost eliminat de la Asia Express. Ce spune despre Mario Fresh

Care este ”partea plină a paharului” pentru cei doi

Cu toate că cei doi coechipieri au plecat acasă, sunt fericiți că în sfârșit vor ajunge la cei dragi. După o perioadă atât de lungă, Alex Velea mai ales, așteaptă să ajungă acasă la soția și copiii lui. Cel mai greu lucru prin care acesta a trecut a fost dorul de casă, de familie. În schimb, nu este supărat că a pierdut din cauza lui Mario, fiind foarte buni prieteni se ajută mereu unul pe celălalt, și sunt alături la bine și la greu, ”Ne-au depășit problemele, dar am fost amândoi aici, ne-am ridicat unul pe celălalt” susține Mario Fresh.

”Mi-a fost dor de casă din prima zi, mi-a lipsit iubita mea, viitoarea mea soție, Antonia, de-abia aștept să o văd! O pup și o iubesc, abia aștept să ajung acasă, la băiețeii noștri. Mie mi-a lipsit foarte mult familia. Pe mine m-a chinuit dorul de casă, de nevastă…” a spus Velea în cadrul emisiunii.

Urmăriți Impact.ro și pe