Ce se întâmpla cu Brigitte Sfăt și Ilie Năstase în timpul căsniciei. ”Mi-a fost frică!”

Diana Radu 13.06.2020, 13:27
Ce se întâmpla cu Brigitte Sfăt și Ilie Năstase în timpul căsniciei. ”Mi-a fost frică!”

Fosta soție a lui Ilie Năstase, Brigitte Sfăt a vorbit recent despre mariajul său cu Ilie Năstase. Bruneta a dezvăluit care a fost cea mai mare frică a sa în relația cu fostul tenisman, dar și de unde a pornit aceasta. Cei doi nu au avut o căsnicie de lungă durată fiind presărată cu foarte multe certuri și scandaluri.

Brigitte Sfăt, despre căsnicia cu Ilie Năstase: „Mi-a fost frică!”

Ilie Năstase și Brigitte Sfăt și-au unit destinele în anul 2013, iar cinci ani mai târziu au divorțat. Perioada în care cei doi au fost soț și soție a fost marcată de de numeroase certuri, despărţiri şi împăcări. Cei doi chiar s-au bătut pe stradă şi şi-au adresat vorbe dure prin intermediul presei.

Cea de-a patra soție a lui Năstase a fost căsătorită înainte cu Octavian Sfăt, care a murit înainte ca ea să împlinească vârsta de 26 de ani. Bruneta a rămas marcată de drama prin care a trecut și mai mult a luat-o cumva cu ea în mariajul cu Năstase.

„Eu mi-am găsit soțul mort în pat la nouă dimineața, apropo de prima căsnicie. Aveam 25 de ani și 10 luni, eram cu fiul meu Robert, el avea doi ani. Totul s-a întâmplat chiar cu patru zile înainte de Crăciun. În urmă cu o seară, cumpărasem globuri și tot ce ne trebuia și venise la el în cameră împreună cu Roby, să îi spun că mergem să luăm bradul…L-am găsit inert, era cu ochii deschiși, se uita la tavan…de fapt, era mort! A făcut infarct”, a povestit Brigitte Sfăt la WOWbiz.ro despre Octavian Sfăt.

brigitte, ilie nastase, casnicie, divort
Brigitte Sfăt, despre căsnicia cu Ilie Năstase: „Mi-a fost frică!”

Având în vedere că Ilie Năstase era mai mare cu mulți ani decât Brigitte, aceasta se gândea cu groază că ar putea avea aceeași soartă ca primul său soț, adică să moară. Aceasta a fost cea mai mare frică care a însoțit-o pe Brigitte în căsnicia cu Năstase, ca nu cumva și aceasta să o „părăsească”.

„Acela a fost momentul marcant din viața mea, nu mai există unul mai dur ca acela. Eu până la vârsta aceea nu prea știam cum e să câștigi bani, eu pe el l-am cunoscut la 19 ani, am avut o relație de șapte ani cu el și am fost un pic ținută așa în palmă. Eram tânără, el avea discoteci, trăiam o altă lume. Greul a venit apoi. Sincer, vreau să spun că nu aș mai suferi, nu aș mai fi putut să sufăr vreodată, să găsesc un bărbat lângă mine, mort în pat. Asta a fost și pentru mine marile traume…Mă gândeam că, probabil Ilie va muri înaintea mea și mă gândeam cum ar fi. Și am avut o teamă tot timpul la chestia asta…”, a mai povestit Brigitte Sfăt pentru aceeași sursă.

Ilie Năstase a marcat și a cincea căstorie

La scurt timp după ce Ioana Simion a anunțat că a depus actele de divorț de Ilie Năstase, cei doi au surprins pe toată lumea când au anunțat că vor face nunta. Cuplul a făcut cununia civilă anul trecut. Într-un cadru restrâns, de numai câteva persoane, Ilie și Ioana Năstase s-au cununat religios într-o biserică din localitatea constănțeană Techirghiol, imediat după ridicarea restricțiilor impuse de pandemie. Îmbrăcată într-o rochie albă de mireasă, superbă, cu voal lung, iar el într-un costum militar au avut parte de o ședință foto care să le păstreze vie amintirea momentului unic.

„Am renunțat la divorț, dar i-am pus anumite condiții lui Ilie. Înainte să fac acest pas a existat o condiție pe care i-am pus-o pentru a face cununia religioasă”, a spus Ioana Năstase.