Ioana Simion, mărturisiri neașteptate după o săptămână de la nunta cu Ilie Năstase. A făcut anunțul cu lacrimi în ochi

Iancu Andreea / 15.06.2020, 16:50

Erau pe punctul de a divorța, însă lucrurile s-au schimbat în bine. Ioana și Ilie Năstase au decis să se cunune religios, în ciuda faptului că urmau să depună actele de divorț. Cei doi au făcut primele declarații după eveniment și dezvăluie care sunt planurile de viitor.

La un pas de divorț

Ioana Simion și Ilie Năstase formează un cuplu extrem de îndrăgit. Ea o doamnă delicată, el unul dintre cei mai mari tenismeni români. Totuși, viața amoroasă a lui Ilie a fost una tumultoasă. Chiar și alături de Ioana, lucrurile au fost pe punctul de a se încheia. Astfel, cei doi soți s-au aflat la un pas de divorț. Totuși, se pare că dragostea dintre ei a învins.

Ilie și Ioana au renunțat la despărțire și au decis să se cunune și religios. Gestul făcut de tenismen chiar în ziua în care trebuiau să depună actele de divorț a schimbat povestea dintre ei.

Ilie devenise un pic mai agitat, nu ne mai prea înțelegeam, vorbeam singură. Am mers de două ori să înaintez cererea de divorț și în ziua în care vorbisem cu avocata mea, eu mă aflam cu Ilie în mașină și i-am spus că merg să depun actele și atunci m-a făcut să plâng. Mi-a spus că nu e nevoie să mai merg la avocat, că-mi oferă divorțul la notar, doar să îi împlinesc o singură dorință. Dorința de a fi mireasă și după îmi promite că mergem la notar și divorțăm. Atunci mi-au dat lacrimile, a spus Ioana Năstase, potrivit spynews.ro.

Ioana și Ilie Năstase au făcut cununia religioasă, deși erau pe punctul de a divorța Foto - Facebook
Ioana și Ilie Năstase au făcut cununia religioasă, deși erau pe punctul de a divorța
Foto – Facebook

Ilie Năstase, pregătit să fie tată

Pe de altă parte, Ilie a dezvăluit motivul pentru care și-a dorit să o facă pe Ioana mireasa lui. Acesta mărturisește că este pregătit chiar pentru o nouă etapă în viața lor de cuplu. Tenismenul visează să fie din nou tată, de data aceasta speră că unul de fetiță.

Știu că ea nu s-a căsătorit prima dată în rochie de mireasă și că își dorea foarte mult acest lucru. După ce am cucerit-o, am renunțat la divorț. Acum poate facem și un copil, dacă tot zice că mă iubește așa mult. Mai ales că tot îmi zice de când ne-am cunoscut că își dorește o fetiță, pentru că deja are un băiat, a spus Ilie Năstase.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI