Surpriza pe care i-a făcut-o Andreea Marin iubitului. Cum s-a lăsat fotografiată vedeta, imaginea a ajuns pe internet

Nicu Stan 05.07.2021, 13:14

Surpriza pe care i-a făcut-o Andreea Marin iubitului. Cum s-a lăsat fotografiată vedeta, imaginea a ajuns pe internet. Toate amănuntele, în articolul de mai jos.

Andreea Marin nu a mai fost văzută așa pe internet. Cum s-a fotografiat cu iubitul ei, Adrian Brâncoveanu

Andreea Marin i-a făcut o surpriză iubitului ei, lăsându-se fotografiată așa cum nu a mai făcut-o până acum. Imaginea a ajuns imediat pe internet, lăsându-i cu gura căscată pe prietenii virtuali ai Zânei Surprizelor de altădată.

Între Andreea Marin, de 46 de ani, și iubitul ei, Adrian Brâncoveanu, este o diferență de vârstă de 11 ani, însă oricine îi privește nu sesizează deloc asta. Astfel, Adrian Brâncoveanu a împlinit 35 de ani, vineri, 2 iulie și și-a aniversat ziua de naștere.

Adrian Brancoveanu a implinit 35 de ani, Andreea Marin are 46 de ani
Adrian Brancoveanu a implinit 35 de ani, Andreea Marin are 46 de ani

Andreea Marin a postat fotografia pe internet

Cu această ocazie, Andreea Marin a postat pe pagina proprie de socializare o fotografie cu ea și cu iubitul ei, îmbrățișați, iar poza a fost însoțită de mesajul: „La mulți ani, Brîncoveanul meu, cu iubire!”.

De asemenea, trebuie remarcat că fotografia a fost realizată pe terasa Palatului Mogoșoaia, lângă un tablou în care apare alt bărbat care a purtat același nume, respectiv Domnitorul Constantin Brâncoveanu.

Adrian Brâncoveanu nu s-a lăsat mai prejos

Fostul consul al României în Libia, Adrian Brâncoveanu, a postat și el, pe contul lui personal, un mesaj adresat iubitei sale, Andreea Marin.

„O nouă vârstă, același om iubitor!”, a scris Adrian Brâncoveanu pe pagina lui de socializare.

Când s-au cunoscut Andreea Marin și Adrian Brâncoveanu

Îmbrăcați la 4 ace, Andreea Marin și Adrian Brâncoveanu demonstrează că le stă bine împreună și se iubesc mai mult ca niciodată. Andreea Marin și Adrian Brâncoveanu fac un cuplu încă din luna mai a anului 2017, iar de curând, într-o emisiune TV, Andreea Marin a povestit despre cum a început relația ei cu actualul iuvit.

La momentul când l-a cunoscut pe Adrian Brâncoveanu, aceasta trecea printr-o perioadă dificilă a vieții ei. Îi murise tatăl, Dan Marin, acesta decedând în martie 2016, pe când avea 70 de ani. Atunci, Andreea Marin a aminit că și iubitul ei pierduse o persoană dragă sufletului lui.

Andreea Marin și Adrian Brâncoveanu, uniți de suferință

”Cred că, de fapt, pe noi ne-a unit suferința. Fiecare pierduse un om drag extrem de apropiat. Eu, pe tatăl meu. Și în felul ăsta ne-am apropiat, vorbind despre lucruri dureroase și grele pentru noi.

N-a fost dragoste la prima vedere. Lucrurile au venit în timp și, cred eu, într-un mod sănătos”, a dezvăluit vedeta.

Andreea Marin, 7 ani de căsnicie cu Ștefan Bănică și 3 cu medicul turc

Pe de altă parte, Andreea Marin şi Ştefan Bănică au fost căsătoriţi şapte ani şi au divorţat la începutul anului 2013, iar în 2014 cântărețul bifa prima apariţie publică oficială alături de cea care îi este soție și acum, Lavinia Pârva.

Andreea Marin a fost şi ea săgetată de Cupidon de două ori după divorţul de Bănică. Primul a fost medicul turc Tuncay Ozturk, tot cu 11 ani mai tânăr, şi cu care s-a căsătorit pe 19 decembrie 2013. Divorțul a venit în octombrie 2016. A doua săgetare a lui Cupidon i l-a adus pe Adrian Brâncoveanu.

Urmăriți Impact.ro și pe