Surpriza pe care a avut-o Elena Merișoreanu după ultima operație. „Acum mă deplasez cu cadrul”

Beatrice Dumitru 04.01.2023, 12:58
Surpriza pe care a avut-o Elena Merișoreanu după ultima operație. „Acum mă deplasez cu cadrul”

Elena Merișoreanu a trecut printr-o perioadă dificilă înainte de sărbători și a mers de urgență la spital din cauza problemelor la genunchi, astfel că a ajuns pe masa de operație. Cântăreața a fost externată de câteva zile și urmează un program de recuperare la domiciliu, dar a avut parte de o surpriză după operație.

Cum se simte Elena Merișoreanu după operație

Elena Merișoreanu, în vârstă de 72 de ani, nu scapă de problemele la genunchi, iar în luna decembrie s-au agravat după un concert susținut la Londra și a fost nevoit să mergă la spital. Ea a fost supusă unei intervenții chirurgicale la genunchiul stâng și a fost externată de câteva zile, dar urmează un program de recuperare, la domiciliu, fiind nevoită să mergă cu cadrul.

Elena Merișoreanu a fost operată de același medic care a realizat intervenția la genunchiul drept în urmă cu câțiva ani. La câteva zile de la externare, artista a mărturisit pentru Playtech.ro că va putea reveni pe scenă peste două luni și jumătate, când va fi refăcută complet, și că se simte neașteptat de bine, spre surprinderea ei.

Surpriza pe care a avut-o Elena Merișoreanu după ultima operație. „Acum mă deplasez cu cadrul”
Ellena Merișoreanu cântă de la 16 ani.

De vineri sunt acasă, lucrez cu terapeuta. Mă deplasez în cadru, dar nu mă așteptam să mă simt așa de bine. Important e că nu mai am dureri”, a declarat Elena Merișoreanu pentru Playtech.ro.

Elena Merișoreanu, dureri insuportabile la picior

Cântăreața a vorbit și despre intervenția chirugicală suferită și a spus că a durat cam două ore și s-a făcut cu anestezie locală, motiv pentru care a fost conștientă tot timpul și știe tot ce i s-a făcut.

„Operația a fost fără anestezie totală, am știut tot. Apoi am fost la terapie, nu am avut dureri că mi-au pus o perfuzie. Am fost conștientă tot timpul. Înainte mi-am făcut toate analizele, care au ieșit foarte bine. S-a mirat dl. profesor de la Obreja, care mi-a zis că am niște analize de fată mare”, a adăugat cântăreața.

Elena Merișoreanu acuza de luni buni dureri insuportabile la picior, dar a tot amânat intervenția chirugicală pentru că a avut multe evenimente la care a trebuit să participe. Artista a mai mărturisit că regretă că nu s-a operat mai devreme. „Statul în picioare o viață întreagă și-a pus amprenta”, a mai afirmat Elena Merișoreanu.

Urmăriți Impact.ro și pe
Beatrice Dumitru
Este redactor pe zona de Actualitate Impact.ro. Beatrice a absolvit Facultatea de Jurnalism și cursurile de prezentatori, redactori, reporteri și operatori tv în cadrul Academiei de Radio și...