Surpriză neplăcută pentru Diana Șoșoacă, senatoarea controversată de la AUR. Ce a găsit la ușă, după alegerile parlamentare

Mihai Roșoiu 07.12.2020, 15:04
Surpriză neplăcută pentru Diana Șoșoacă, senatoarea controversată de la AUR. Ce a găsit la ușă, după alegerile parlamentare

Diana Șoșoacă este una dintre cele mai controversate figuri ale noului val de politicieni din România. Reprezentanta Partidului AUR a captat atenția mass-media după ce a avut o atitudine vehementă împotriva restricțiilor guvernamentale din timpul pandemiei. Rezultatele alegerilor parlamentare 2020 au propulsat-o pe avocată în Senatul României. Numai că o veste bună nu vine niciodată singură! Surpriză neplăctută pentru Diana Șoșoacă, senatoarea controversată de la AUR. Ce a găsit la ușă, după alegerile parlamentare a fost dezvăluit pe contul său de Facebook.

Surpriză neplăcută pentru Diana Șoșoacă, senatoarea controversată de la AUR

Alături de George Simion, Diana Ivanovici- Șoșoacă a fost una dintre portavocile AUR în campania electorală. Numeroasele sale apariții în care a condamnat autoritățile pentru restricțiile aplicate în vremea coronavirusului au făcut-o cunoscută și apreciată de o anumită parte a electoratului autohton.

„Cine e Iohannis, să ne spună nouă, poporul pe care și-a clădit puterea, să nu mergem la Iași, la Sfânta Paraschiva?”, spunea în trecut actuala senatoare AUR.

Nici Ludovic Orban nu a scăpat de atacurile dezlănțuite ale avocatei Diana Șoșoancă. Parlamentarul AUR a povestit public o întâmplare în care primul ministru a fost protagonist:

„I-am spus lui Orban: Arestează-mă, bă! Că nu mă oprești tu pe mine!”, a spus Șoșoacă cu ocazia sărbătorii Sfintei Paraschiva.

Acest discurs dur al femeii i-a adus o notorietate neașteptată, iar grație rezultatelor obținute de AUR la alegerile parlamentare au propulsat-o în Senatul României din partea organizației Iași.

După politică, înapoi la procese

Avocata a avut parte de un început de săptămână mai puțin plăcut decât finalul celei recent încheiate. Când a ajuns acasă, Diana Șoșoacă a avut surpriza să își găsească cutia poștală încărcată cu informări despre instanțele în care este angrenată:

„ Asta am gasit la cutia postala dupa 5 zile in care am fost plecata in campanie electorala. 22 de plicuri de la instante din toata tara. La munca, deci!”, a scris Diana Șoșoacă pe contul său de Facebook.

Surpriza neplacuta pentru Diana Sosoaca, senatoarea controversata AUR. Ce eavea in cutia postala
Surpriza neplacuta pentru Diana Sosoaca, senatoarea controversata AUR. Ce eavea in cutia postala

Surpriza neplăcută pentru Diana Șoșoacă, senatoarea controversată de la AUR nu a supărat-o prea tare pe aceasta. În fond, politicianul trebuie să își continue activitatea, cel puțin până la preluarea mandatului.

Ultimele informații sosite de la BEC indică un rezultat excelent obținut de AUR la ultimele alegeri parlamentare. Deși nu se număra printre partidele cu cele mai mari șanse de a îndeplini pragul electoral, AUR a reușit să depășească ușor procentul de 5 la sută. Se pare că numărarea tuturor voturilor va indica un procent de aproape 9 la sută pentru Partidul Alianța pentru Unirea Românilor.

 

Urmăriți Impact.ro și pe