Surpriza neplăcută pe care a avut-o Pavel Bartoș. Ce s-a întâmplat joi seara la Pro TV

Iancu Andreea 17.09.2021, 18:07
Surpriza neplăcută pe care a avut-o Pavel Bartoș. Ce s-a întâmplat joi seara la Pro TV

Grila de toamnă a postului din Pache Protopopescu a readus pe micile ecrane unul dintre show-urile îndrăgite de public, Masked Singer, o emisiune în care diferite vedete se ascund în spatele unor măști atractive. Cea de-a doua ediție a producției a venit însă cu o surpriză neplăcută pentru Pavel Bartoș și restul echipei, după ce joi seara, o nouă vedetă a fost demascată.

Pavel Bartoș, surpriză neplăcută după ediția de joi seara a emisiunii Masked Singer

Show-ul demascărilor a revenit la Pro TV cu cea de-a doua ediție, în care o altă celebritate și-a ascuns identitatea sub masca unui Emoji. În ciuda așteptărilor, prezentatorul Pavel Bartoș și echipa de producție a emisiunii Masked Singer au avut parte de o surpriză neplăcută, după ediția de joi seara, de la Pro TV. Chiar dacă sub masca Emoji-ului a fost demascat cântărețul Carla’s Dreams, se pare că publicul nu a fost la fel de atras să îl descopere pe artist. Cele mai recente cifre arată că telespectatorii au preferat un alt program TV.

După ce debutul noului sezon al emisiunii Masked Singer a avut un succes răsunător, plasând postul Pro TV pe primul loc în rândul preferințelor publicului telespectator, cea de-a doua ediția a așezat postul de televiziune pe locul secund. Se pare că rivalul a reușit să cucerească telespectatorii cu serialul Adela, difuzat în intervalul orar al show-ului de la Pro TV.

Surpriza neplăcută pe care a avut-o Pavel Bartoș, la Pro TV
Serialul Adela a depășit în audiențe emisiunea Masked Singer

De la extaz la agonie, Pro TV a trecut de pe primul loc pe locul secund în doar câteva ore

Publicul român a preferat să se bucure de seriale joi seara, astfel că după buletinele de știri, telespectatorii s-au uitat într-un număr foarte mare la producția Pro TV, serialul de comedie „Las Fierbinți”. Noul episod, care a prezentat o nouă poveste din viața lui Bobiță, Firicel, Giani, Celentano și a restului sătenilor, a adus în fața micilor ecrane peste 1.7 milioane de telespectatori la nivel național. Postul Antena 1 s-a bătut cu rivalul Kanal D pentru locul al doilea, cu serialul Adela, care a fost difuzat de la 20:30 până la 23:00. Kanal D a avut Doctorul minune şi Bravo, ai stil!, la intersecţie cu Masked Singer şi Las Fierbinţi.

Din păcate, Pro TV nu a repetat schema de săptămâna trecută, astfel că postul nu a mai ocupat primul loc în rândul preferințelor telespectatorilor. În intervalul 21:30-23:30, românii au preferat Antena 1, peste 1, 1 milioane urmărind producția difuzată de postul trustului Intact la nivel național, care a reușit să fie apreciat și pe zona comercială. Pro TV a reușit să iasă învingător în fața rivalului său doar în mediul urban, cu 571.000 de telespectatori, față de 520.000 cât a reușit Antena 1 în același interval.

Urmăriți Impact.ro și pe
Iancu Andreea
Redactor online din 2013 și absolventă a UNIBUC, Facultatea de Litere, Specializarea Studii Europene. De asemenea, absolventă a cursurilor de Master din cadrul SNSPA, Facultatea de Comunicare și...