Vlad Gherman, adevărul despre rolul din serialul Adela de la Antena 1. Transformare totală

Stan Filon 22.10.2020, 15:45
Vlad Gherman, adevărul despre rolul din serialul Adela de la Antena 1. Transformare totală

Actorul Vlad Gherman s-a alăturat noului proiect de la Antena 1, serialul Adela. Acesta a recunoscut că nu a mai jucat niciodată un astfel de personaj, dar se pare că s-a adaptat imediat situației, iar rezultatul îl vom vedea cu toții pe micile ecrane.

Actorul Vlad Gherman a vorbit despre rolul din serialul Adela, de la Antena 1

În cel mai nou serial de ficțiune pe care îl vom vedea la Antena 1, Vlad Gherman îl va interpreta pe Călin, un personaj care i-a cam dat bătăi de cap tânărului actor.  Călin, cum se numește personajul din serial interpretat de Gherman, a trecut prin toate etapele vieții și a căpătat o experiență aparte. Abandonat la naştere, Călin nici măcar nu vrea să îşi cunoască trecutul și nici nu vrea să audă de părinţii săi naturali, care l-au abandonat.

Singura lui familie este Mihai, protagonistul serialului, pe care îl consideră fratele lui mai mare şi pe care l-a cunoscut chiar în orfelinatul unde au crescut. Au mâncat împreună și au fost nevoiți să țină piept tuturor problemelor cu care s-au confruntat în acel orfelinat, care nu au fost puține deloc. Experiențele trecute în copilărie i-au întărit însă și i-au făcut să fie determinați în a obșine ceea ce vor.

Actorul Vlad Gherman a vorbit despre rolul din serialul Adela, de la Antena 1
Actorul Vlad Gherman a vorbit despre rolul din serialul Adela, de la Antena 1

Personajul interpretat de Vlad Gherman, Călin, a crescut la ofelinat

Mânaţi de un puternic sentiment de răzbunare, Călin şi Mihai sunt singurii băieţi din orfelinat care au reuşit să realizeze ceva în viată. Călin s-a priceput de mic la calculatoare și a devenit un adevărat expert în domeniul IT, în vreme ce Mihai a devenit avocat. Tocmai pentru a-şi ajuta prietenul să-şi ducă planul la bun sfârşit, Călin s-a angajat la televiziunea lui Paul Andronic, iar de aici totul

“Călin este cel mai bun prieten al lui Mihai. Cei doi s-au cunoscut la orfelinat şi de atunci au rămas fraţi pe viaţă. Locuiesc împreună şi se ajută în orice. Călin e IT-ist şi lucrează la televiziunea lui Paul Andronic. E un spirit glumeţ, altruist şi sincer. Personajul Călin e diferit faţă de tot ce am făcut până acum. Deşi pare un tocilar la prima vedere, nu e deloc aşa. Abia aştept să îl cunoaşteţi şi, sper eu, să empatizați cu el!”, a declarat Vlad Gherman.

Fimările pentru serialul Adela, noua producție de ficţiune produsă de Ruxandra Ion şi Dream Film Production, sunt în plină desfăşurare în diverse locaţii spectaculoase din Bucureşti şi din împrejurimi. Producția este o adaptare liberă după serialul O hayat Benim / This is my life, produs de Fox Turcia, adaptarea fiind semnată de Simona Macovei, Radu Grigore, Conrad Mericoffer, Bianca Mina și Ruxandra Ion.