Reacţia Simonei Halep când l-a văzut pe Ilie Năstase la “Masked Singer”. Fostul tenismen a încălcat regula jocului

Andrei Cezar 10.09.2021, 13:27

Surpriză de porții în prima emisiune din noul sezon al emisiunii ”Masked Singer”. Ilie Năstase, fostul mare tenismen român, a fost protagonistul unei premiere. Primul lider ATP din istorie s-a demascat singur, după ce nu a mai putut rezista în costumul de bufniță. Simona Help a urmărit emisiunea din fața televizorului, iar când a aflat cine se ascunde, de fapt, în spatele Bufiniței, a avut o reacție neașteptată.

Premieră la ”Masked Singer”. Ilie Năstase nu a mai rezistat și și-a dat singur costumul jos în fața juraților

Joi seara a avut loc premiera noului sezon al emisiunii ”Masked Singer” de la Pro TV. Jurații concursului, dar și telespectatorii au avut parte de surprize care mai de care mai plăcute. Una dintre ele a fost Ilie Năstase. Îmbrăcat într-un costum de bufniță, fostul mare tenismen român a intrat în scenă pe melodia lui Frank Sinatra ”My way”. Năstase nu a reușit să reziste prea mult timp în uriașul costum, din cauza căldurii și a început să se demaște singur, încălcând astfel regulile jocului.

„Mi-e cald! Îmi dau masca jos!”, a spus la un moment dat Ilie Năstase.

Spre surprinderea juraților, fostul tenismen și-a scos masca, iar când aceștia au văzut ce vedetă se află, de fapt, sub costumul de bufniță au rămas interziși. ”Nu cred!!”, a strigat cât a putut de tare Inna.

Primul lider ATP din istorie nu a rata ocazia să glumească pe seama bunului său prieten Ion Țiriac, căruia i-a transmis să fie pregătit de o vizită surpriză.

”Ați vrut să mă omorâți, cred. Unde aterizez eu astă seară? Pe acoperișul lui Țiriac și îi cânt toată noaptea.”, a glumit Ilie Năstase.

„E grea o așa experiență, dar m-am descurcat! Nu am voce, mă dor toate, și gâtul, spondiloza tot!”, a mai spus Năstase.

Reactia Simonei Halep cand l-a vazut pe Ilie Nastase la
Reactia Simonei Halep cand l-a vazut pe Ilie Nastase la “Masked Singer”. Fostul tenismen a incalcat regula jocului

Reacţia Simonei Halep când l-a văzut pe Ilie Năstase la “Masked Singer”

Aflată în febra pregătirilor de nuntă, Simona Halep a petrecut câteva momente de relaxare urmărind celebrul show de la Pro TV. La fel ca jurații concursului, fostul lider WTA a rămas șocată când a descoperit cine se afla sub costumul de bufniță.

Simona Halep nu a ratat ocazia și a imortalizat momentul cu Ilie Năstase demascându-se. Fotografia a fost postată ulterior de sportivă pe contul ei de socializare, alături de interjecția ”Incredibil!”

Ilie Năstase va fi prezent la nunta Simonei Halep, care va avea loc pe 15 septembrie. Fostul sportiv a fost cel care a dat-o de gol pe tenismenă privind data marelui eveniment.

„De ziua ei (a Ioanei)… Am primit un telefon de la Simona Halep, era la New York. Simona a spus că își va face cununia pe data de 15 septembrie, la un local din Constanța. Și am decis ca tot atunci și acolo să facem și ziua Ioanei”, a spus Ilie Năstase în cadrul emisiunii Teo Show, la începutul lunii septembrie.