Surpriză de proporții pentru Simona Halep. Imaginea pe care toată lumea a putut să o vadă astăzi, 3 noiembrie

Beatrice Dumitru 03.11.2022, 18:06
Surpriză de proporții pentru Simona Halep. Imaginea pe care toată lumea a putut să o vadă astăzi, 3 noiembrie

Simona Halep nu trece prin cea mai bună perioadă a vieții sale. Ea a fost acuzată oficial de dopaj cu substanța roxadustat și suspendată oficial. Dar sportiva din Constanța încearcă să se detașeze de acestă problemă care ar putea să-i încheie cariera și a făcut o plimbare pentru a se întâlni cu o persoană apropiată.

Cu cine s-a întâlnit Simona Halep

Simona Halep a anunţat la 21 octombrie că a fost testată pozitiv la un control antidoping la US Open, la substanţa roxadustat, și are are la dispoziție 20 de zile la dispoziţie pentru a contesta acuzația de dopaj sau pentru a încheia un acord de recunoaştere care i-ar reduce pedeapsa de la patru ani, la trei ani.

În această perioadă grea pentru ea, Simona Halep încearcă să se relaxeze și a ales să facă o plimbare inedită. Fostul lider mondial s-a întâlnit cu prietena sa, Diana, soția lui Dan Șucu, patronul echipei Rapid. Întâlnirea dintre cele două a avut loc la magazinul Dianei Șucu de la mall-ul Băneasa Shopping City, cu ocazia zilei sale de naștere.

Surpriză de proporții pentru Simona Halep. Imaginea pe care toată lumea a putut să o vadă astăzi, 3 noiembrie
Simona Halep și Diana Șucu. Sursa foto: Instagram

Diana Șucu s-a arătat extrem de încântată de vizita Simonei Halep alături de care s-a fotografiat și a a postat și un mesaj pe contul ei de Instagram.

„Ce surpriză plăcută, astăzi a fost la noi în magazin Simona Halep! Ce cadou minunat… de ziua mea! O iubesc și o admir!”, a scris Diana Șucu pe rețeaua de socializare.

Tatăl Simonei Halep, reacția după ce sportiva a fost prinsă dopată

După ce a anunțat că a fost depistată pozitiv, Simona Halep a transmis un mesaj în care a spus că va lupta pentru a-și dovedi nevinovăția și susține că nu a luat substanța interzisă cu bună știință. Mai mult, campioana de la Roland Garros și Wimbledon a spus că se simte „confuză și trădată”.

Stere Halep, tatăl Simonei, a vorbit despre situația actuală a jucătoarei de tenis și a transmis că fiica sa este ”curată 100%”, dar și că vorbește cu ea la telefon numai despre lucruri frumoase.

Indiferent cum, şi 20 de ani să dea, noi suntem curaţi. Simona e curată 100%. Poate să dea şi 100 de ani suspendare. Noi suntem curaţi ca lacrima în faţa Domnului”, a declarat Stere Halep, citat de Observatornews.

Simona Halep riscă patru ani de suspendare, ceea ce ar putea echivala cu finalul carierei. Tenismena a jucat ultimul meci oficial pe 29 august, când a fost eliminată în primul tur la US Open. Acum, Simona Halep mai are voie să participe doar la turnee demonstrative.

Urmăriți Impact.ro și pe
Beatrice Dumitru
Este redactor pe zona de Actualitate Impact.ro. Beatrice a absolvit Facultatea de Jurnalism și cursurile de prezentatori, redactori, reporteri și operatori tv în cadrul Academiei de Radio și...