Surpriză de proporții! Andreea Marin, cerută în căsătorie pe platourile de filmare de la Antena 1

bogdan / 16.10.2019, 12:01
Surpriză de proporții! Andreea Marin, cerută în căsătorie pe platourile de filmare de la Antena 1

Andreea Marin a fost protagonista unei surprize de proporții! Fosta prezentatoare de televiziune a trecut prin mari emoții, după ce, recent, pe platourile de filmare de la Antena 1, a fost cerută în căsătorie. Propunerea nu a venit însă din partea iubitului său, așa cum ar fi crezut toți, ci din partea unui bărbat cunoscut din showbiz.

Andreea Marin, cerută în căsătorie pe platourile de filmare de la Antena 1

Andreea Marin a trăit de curând o mare surpriză! Ea a fost cerută în căsătorie pe platourile de filmare de la Antena 1. Momentul va putea fi văzut de telespectatori în ediția premieră a celui mai nou show de umor de la Antena 1, Antitalent, pe 20 octombrie, de la 21:00.

Astfel, noul show din grila stației tv va debuta cu un moment cu totul și cu totul special. Andreea Marin, invitată în platou, va primi o cerere în căsătorie din partea prezentatorului emisiunii, Dan Bittman. ”Toată viața am fost aproape de tine și nu am avut niciodată ocazia să îți spun ce simt cu adevărat!”, este mesajul care însoțește propunerea inedită.

Andreea Marin, cerută în căsătorie pe platourile de filmare de la Antena 1. Momentul va putea fi văzut pe 20 octombrie
Andreea Marin, cerută în căsătorie pe platourile de filmare de la Antena 1

Cererea lui Dan Bittman va fi una completă, inelul nu va lipsi din peisaj, însă răspunsul Andreei Marin va fi unul cu totul și cu totul savuros. ”Te-ai gândit că asta este seara potrivită?!”, este reacție vedetei.

Cum va decurge cererea în căsătorie și care va fi răspunsul final, publicul va putea urmări în premiera Antitalent, pe 20 octombrie, de la 21:00, pe Antena 1.

Ce aduce nou emisiunea de la Antena 1

Antitalent, noua emisiune din grila Antenei 1, prezentată de Dan Bittman,  este primul show ce conturează conceptul de antivedetă. Show-ul are la bază un format original și curajos, unic în peisajul TV românesc.

Emisiunea va parodia, în principal, toate stereotipiile acestui domeniu- de la vedete lansate, personaje celebre și clișee ce inundă micile ecrane. Antitalent este prima emisiune în care nu doar talentul contează, tocmai de aceea edițiile vor face deliciul telespectatorilor. Fiecare ediție va aduce în platou alături de Dan Bittman și câte un invitat celebru, ce se va alătura show-ului de la Antena 1.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI