Andreea Marin, mai îndrăgostită ca niciodată! Mărturisiri neașteptate despre iubitul consul: „Dacă nu o să mai fie diplomat, eu tot o să fiu cu el”

bogdan 26.09.2019, 15:35
Andreea Marin, mai îndrăgostită ca niciodată! Mărturisiri neașteptate despre iubitul consul: „Dacă nu o să mai fie diplomat, eu tot o să fiu cu el”

După trei căsnicii care au ajuns la divorț,  Andreea Marin pare să-și fi găsit în sfârșit liniștea și fericirea. Fosta prezentatoare a emisiunii Surprize, surprize de la TVR 1 a făcut dezvăluiri neașteptate despre povestea de iubire pe care o trăiește în prezent alături de consulul Adrian Brâncoveanu. Zâna a dat din casă, oferind amănunte inedite despre relația sa sentimentală și despre felul în care a transformat-o.

Andreea Marin, dezvăluiri despre relația cu iubitul consul

Soarele a răsărit în sfârșit pe strada vedetei de televiziune Andreea Marin! După trei căsnicii care s-au încheiat, fosta prezentatoare de la TVR 1 trăiește acum o frumoasă poveste de iubire cu consulul Adrian Brâncoveanu.

Ei sunt împreună de mai bine de trei ani și se pare că timpul petrecut împreună le priește de minune.

„Am întinerit. Am învăţat să spun «NU». Anjusesem să mă extenuez şi să ajung pe perfuzii din dorinţa de a-i ajuta pe toţi cei care mă solicitau. Cu toate acestea, nu mi-am neglijat relaţiile. Eu am dăruit foarte mult. Unii oameni merită ceea ce le dăruieşti, alţii nu se ridică la nivelul aşteptărilor”, a povestit Andreea Marin, în cadrul emisiunii lui Mădălin Ionescu, potrivit click.ro.

Relație. Andreea Marin și Adrian Brâncoveanu sunt împreună de trei ani. Cum a cucerit-o consulul pe vedetă
Relație. Andreea Marin și Adrian Brâncoveanu sunt împreună de trei ani

Cum a cucerit-o consulul pe Andreea Marin

Andreea Marin a vorbit deschis despre partenerul său de viață, prezentând pe scurt trăsăturile care au atras-o la el.

„Cel mai mult îmi plac la partenerul meu de viaţă bunătatea profundă, inteligenţa, umorul şi eleganţa. Eu cred că ţine ( n.r. sexul) ţine de partenerul pe care îl ai, nu de vârstă. După 40 de ani ajungi să te cunoşti mai bine, să ştii ceea ce îţi place, în general.

Am o relaţie cu omul care se ascunde în spatele funcţiei de consul, dar recunosc că este diplomat. Dacă nu o să mai fie diplomat, eu tot o să fiu cu el”, a mărturisit Andreea Marin.

Andreea și Adrian sunt împreună de trei ani, iar în primă fază ei eu trecut prin momente dificile, având în vedere că ei aveau o relație la distanță. El se afla în Africa, iar ea în România.

Se mai gândește Andreea Marin la nuntă? Răspunsul nu a întârziat să apară. „Nu sunt împotriva căsătoriei, dar nu mai este o prioritate pentru mine. Îi văd sensul acolo unde oamenilor li se potriveşte”, a completat vedeta.

Urmăriți Impact.ro și pe