Surpriza de pe rafturile Lidl! Ce vor găsi românii magazine, din 11 februarie

Ioana Bucur 05.02.2021, 15:47

Surpriza de pe rafturile Lidl! Ce vor găsi românii în magazinele din toată țara, începând din 11 februarie. Se anunță bătaie mare, produsul nu a mai apărut până acum în catalogul lanțului de supermarketuri.

Surpriza de pe rafturile Lidl!

Luna ofertelor de neratat în magazine. Începând din data de 11 februarie, clienții magazinelor Lidl din toată țara vor găsi un produs inedit în noua ofertă. Este vorba despre un dispozitiv ce face furori în ultima vreme, pe care și-l doresc atât femeile cât și bărbații. Cum ai putea să nu îți dorești un aparat care își face singur de cap prin casă, trăgând după el tot praful ce îi iese în cale?

Surpriza de pe rafturile Lidl este un aspirator de tip „Roomba”, autonom, cu două funcționalități – de aspirare și spălare. Aparatul cu curățare, produs de marca SilverCrest, va avea un preț de 700 de lei. După ce face turul casei, acesta revine automat în stația de încărcare. Este dotat cu un rezervor pentru apă cu o capacitate de 300 de ml. Cel pentru colectarea prafului are același volum, potrivit site-ului Lidl.

Ce vor găsi românii magazine, din 11 februarie

Surpriza de pe rafturile Lidl, dispozitivul de tip „Roomba”, are o autonomie de 120 de minute, după o încărcare completă, precizează producătorul. Acesta funcționează pe baza unei baterii de 2.400 de mAh și produce un zgomot de 65-70 de dB.

Micul roboțel ce face curat prin casă nu este foarte mare, având dimensiunile de 30 x 7,5 centimetri. Poate fi controlat și printr-o telecomandă, însă nu pare să aibă nicio funcție ce i-ar permite conectarea la telefonul mobil sau alte dispozitive din casă de tip Google Assistant sau Amazon Alexa.

Surpriza de pe rafturile Lidl
Aparatul de tip Roomba va costa în jur de 700 de lei

Casă smart de la Lidl

Aspiratorul autonom are șase moduri de curățare, dintre care:

  • Auto – curățare în mod aleatoriu;
  • Spot – curățare în formă spiralată, folosind puterea maximă de aspirare;
  • Mod de ștergere – curățare umedă cu o lavetă din microfibră;

Lanțul german de hypermarketuri a inclus recent în catalogul de produse o serie de dispozitive inteligente de tip „smart home” produse de compania ZigBee. Oferta conține un dispozitiv getaway, o priză inteligentă, dar și un senzor de mișcare, toate având prețuri cuprinse în intervalul 50 de lei – 120 de lei.

Schimbare majoră pentru clienți. Care este alimentul care dispare, încet-încet din produsele Lidl

Reprezentanții Lidl România anunță o schimbare importantă la produsele sale sau, mai bine zis, la calitatea acestora. Lanțul german de supermarketuri, unul dintre cele mai populare de la noi din țară, și-a propus ca, până în anul 2025, cantitatea de zahăr sau de sare din produsele Lidl să fie redusă simțitor. Astfel, până la finalul anului 2025, ar urma să scadă cu până la 2o% cantitățile de zahăr și sare din produsele Lidl din toată țara. Un procent ce, la prima vedere, ar putea să pară mic, însă ce ar avea un impact important asupra sănătății clienților. Măsura face parte dintr-o campanie de sustenabilitate pe care Lidl a început-o încă din 2019 și ce se va finaliza peste patru ani, potrivit site-ul lanțului de supermarketuri.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI