Lidl oferă bani angajaţilor care se vaccinează anti-covid-19. Ce sumă va da retailer-ul celor care se imunizează

Stan Filon / 21.01.2021, 09:06
Lidl oferă bani angajaţilor care se vaccinează anti-covid-19. Ce sumă va da retailer-ul celor care se imunizează

Pentru a se asigura că sunt în siguranță în plină pandemie de coronavirus, gigantul Lidl oferă bani angajaţilor care se vaccinează! Măsura luată de retailerul german vine ca o încurajare pentru angajații săi, chiar dacă 8 din 10 au spus că vor să se imunizeze, imediat cum va fi disponibil un vaccin.

Compania Lidl oferă bani angajaţilor care se vaccinează împotriva coronavirusului

Momentan, măsura luată de Lidl este valabilă doar pentru angajații din Statele Unite ale Americii, unde coronavirusului a îmbolnăvit până acum peste 24 de milioane de persoane, iar zilnic sunt înregistrate peste 200 de mii de cazuri noi.

Lidl oferă cea mai mare compensație pentru angajații săi, în comparație cu ceilalți retaileri. Aldi, Dollar General Corp, precum şi firma de livrare a cumpărăturilor Instacart, au introdus mai devreme măsuri similare, însă Lidl oferă cea mai mare sumă pentru angajații care decid să se vaccineze împotriva coronavirusului.

Compania Lidl ofera bani angajatilor care se vaccineaza impotriva coronavirusului
Compania Lidl ofera bani angajatilor care se vaccineaza impotriva coronavirusului

Lidl are o reţea de peste 125 de magazine în SUA

Lidl oferă 200 de dolari fiecărui angajat care se imunizează împotriva coronaviusului. Situația nu este una roz în Statele Unite ale Americii. Lidl are o reţea de peste 125 de magazine în nouă state de pe coasta de est a SUA.

Lidl este parte a grupului Schwarz, cu sediul central în Neckarsulm și este una dintre companiile de top de pe piaţa de retail alimentar din Europa. Lidl este prezentă în 32 de ţări din întreaga lume şi în prezent operează aproximativ 11.200 de magazine şi peste 200 de centre logistice în 29 de ţări la nivel mondial.

Autoritățile americane înăspresc condițiile de călătorie. Astfel, începând cu data de 26 ianuarie, toți călătorii care sosesc ȋn Statele Unite cu o linie aeriană, ȋncepând de la vârsta de 2 ani, trebuie să prezinte un rezultat negativ al unui test viral COVID-19 efectuat cu cel mult trei zile ȋnainte de data călătoriei.

Doar cu test pentru coronavirus, în SUA

Alternativ, persoanele ce călătoresc spre Statele Unite pot prezenta documentație de la un furnizor de servicii medicale acreditat din care să reiasă că s-au vindecat de COVID-19 ȋn cele 90 de zile dinaintea călătoriei.

Situația este de așteptat să se îmbunătățească în Statele Unite ale Americii, după ce Joe Biden și-a preluat funcția de președinte. Și Germania a salutat învestirea lui Joe Biden. Miercuri, președintele german Frank Walter Steinmeier şi-a exprimat “marea uşurare” legată de învestirea în postul de preşedinte al SUA a lui Joe Biden.

“Ne bucurăm ca Statele Unite, ca partener indispensabil, să fie din nou, pe viitor, alături de noi în numeroase probleme – lupta comună şi solidară împotriva pandemiei de COVID-19, protecţia climei pe plan mondial, chestiunile de securitate”, a afirmat Steinmeier.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI