Supermarketul cu cele mai ieftine produse ajunge în România. Lidl și Kaufland primesc o lovitură teribilă

Badea Violeta 26.12.2021, 14:36
Supermarketul cu cele mai ieftine produse ajunge în România. Lidl și Kaufland primesc o lovitură teribilă

Lovitură uriașă pentru Lidl și Kaufland! Un nou supermarket a decis să-și facă intrarea pe piața din România. Reprezentanții acestuia au semnat deja mai multe contracte de închieriere a unor spații din țară și au anunțat că produsele vor fi vândute la prețuri imbatabile. Iată cum se va numi noul lanț de magazine!

Un nou lanț de magazine în România

În a doua zi de Crăciun, românii primesc o veste excelentă! Un nou lanț de magazine se pregătește să pătrundă pe pe piața din România.

Reprezentanții anunță că toate produsele vor avea prețuri accesibile tuturor. Supermarketurile Tedi se bucură deja de o popularitate uriașă în țara de proveninență, adică în Germania.

În lanțul de magazine german, românii vor putea cumpăra diverse broduse la doar un euro, potrivit celor de la  profit.ro.

De aici se vor putea achiziționa ustensile de bri­co­laj, articole pentru petrecere, produse din sfera electricelor, precum şi jucării, cos­me­tice ori produse ce altfel s-ar găsi în farmacii și drogherii.

Lanțul TEDi, care intră acum în România, a fost lansat de grupul Tengelmann în anul 2004. Ei sunt și cei care au adus în țara noastră brandul Kik, în 2018.

De asemenea, grupul Tengelmann mai deține brandul babymarkt și magazinele OBI DIY. Cele din urmă au intrat în România în anul 2008, dar acestea au rezistat pe piață doar până în aprilie 2015.

În prezent, acesta are mai multe unități deschise în țara noastră. De asemenea, aproximativ 3.400 de magazine sunt deschise în Europa.

Lantul de magazine Tedi se pregateste sa intre pe piata din Romania
Lantul de magazine Tedi se pregateste sa intre pe piata din Romania

În ce orașe vor fi deschise noile magazine

Reprezentanții lanțului de magazine Tedi sunt în căutarea unor centre comerciale și parcuri de retail atât în București, cât și în ralte orașe importante din țara noastră. Compania a luat naștere în anul 2004, în Dortmund, Germania, după care s-a dezvoltat rapid și în restul Europei.

Amintim retailerul Tedi are deja mai mult de 2.400 de magazine şi peste 20.000 de salariaţi în nouă ţări din Europa. Printre țările în care acesta este prezent se numără: Germania, Austria, Marea Britanie, Slovenia, Slovacia, Spania, Croația, Italia, Polonia și Cehia.

Urmăriți Impact.ro și pe