Șumudică a răbufnit în direct la tv: „Este jalnic ce se întâmplă!”. Declarații incendiare despre fotbalul românesc

Marian Cărăvan 16.06.2020, 18:26

Marius Șumudică a comentat și el situația de la Dinamo, care încă nu și-a găsit un investitor pe măsură. Antrenorul lui Gaziantep a făcut câteva remarci în stilul caracteristic și nu s-a ferit să spună lucrurilor pe nume.

Marius Șumudică a făcut declarații incendiare despre fotbalul românesc

Aflat în Turcia, Marius Șumudică a vorbit fără perdea despre situația din fotbalul românesc, referindu-se special la soarta clubului din Ștefan cel Mare. Aici acționarul majoritar Ionuț Negoiță încă nu a găsit un investitor serios, făcându-l pe Marius Șumudică să aibă o reacție tragi-comică. Ionuț Negoiță a anunțat clar că cedează pachetul majoritar contra sumei de un leu, însă niciunul dintre investitorii care s-au așezat la masa tratativelor nu a îndeplinit condițiile impuse de patronul lui Dinamo și nici nu a oferit garanția solicitată.

Este tragic ce se întâmplă! Nu se poate așa ceva. Uite, în Israel nu te lasă să începi campionatul dacă nu arăți tot bugetul. Întrebi: «Care e bugetul de salarii? 2 milioane de euro? Ai banii?». Dacă nu ai, adio! Vine următorul.

La noi, jucătorii și antrenorii nu iau salariile câte 4 sau 5 luni! Ei acceptă pentru că e greu, când nu ai un nume, să faci ceva. Hai să îi ajutăm! Noi, voi, toată lumea. Hai să tragem un semnal de alarmă. Hai să-i ajutăm pe fotbaliști și pe antrenori. Liga trebuie să oprească bani din salarii pentru jucători și angajați! Trebuie pus piciorul în prag!

La Dinamo de ce nu vine nimeni? Mă uit pe Netflix și aștept să apară episodul Dinamo. Vine un spaniol,un arab, vine pașa”, a spus Marius Șumudică la Pro X.

Marius Șumudică: „În Turcia se implică Erdogan”

Antrenorul lui Gaziantep a făcut o paralelă cu ceea ce se întâmplă în fotbalul din Turcia, afirmând că e cu mult mai bine acolo decât în fotbalul românesc. Șumudică a lansat, indirect, săgeți către forul condus de Răzvan Burleanu.

„În Turcia e bine. Erdogan e numărul 1 pentru că se implică în fotbal. A șters toate datoriile cluburilor. Uite, Gaziantep a făcut egal și a luat 250.000 de euro de la Federație. La victorie primești 500.000. Sunt bani buni pentru salarii”, a mai spus Șumudică.

Urmăriți Impact.ro și pe