Clipe grele pentru Șumudică: „Lipsa de libertate e cruntă!” Ce se întâmplă, acum, cu antrenorul

Marian Cărăvan 09.05.2020, 14:40
Clipe grele pentru Șumudică: „Lipsa de libertate e cruntă!” Ce se întâmplă, acum, cu antrenorul

Marius Şumudică s-a întors în această săptămână în Turcia, acolo unde are contract cu Gaziantep, însă trece prin clipe grele.

Clipe grele pentru Șumudică. Ce se întâmplă, acum, cu antrenorul

Marius Șumudică a decolat de pe Aeroportul Băneasa cu lacrimi în ochi, din cauza a ceea ce știa că-l așteaptă în Turcia, dar și a zvonurilor lansate în mediul online cum că acestuia i se pregătește debarcarea de la Gaziantep, fiind pomenit chiar și numele înlocuitorului său, un alt antrenor român, Costel Gâlcă.

Ei bine, ajuns în Turcia, Șumudică nu își poate pregăti echipa decât de la distanță, întrucât a fost nevoit să intre în carantină pentru 14 zile.

„E foarte greu, eu acum îmi dau seama cât de idioţi sunt unii care pentru un portofel, un jaf, stau închişi pe urmă la puşcărie. Lipsa de libertate e cruntă, e cumplit, dar asta e viaţa.

Eu îl am şi pe Maxim aici, cu mine, stă în camera de lângă mine, se pregăteşte şi el aici. Ne mai ducem câte 2 la bicicletă, mai stăm de vorbă. Suntem păziţi de oamenii de aici, trăiesc o aventură”, a povestit Marius Şumudică pentru Digi Sport.

Obiectivul lui Marius Șumudică la Gaziantep: „Jucătorii să fie fresh”

Și în Turcia campionatul de fotbal este întrerupt, Superliga urmând să se reia pe 13 iunie. Momentul suspendării competiției a găsit-o pe Gaziantep pe locul 9, într-un campionat în care după 26 de etape lider este Trabzonspor. Cum nu există emoții în privința retrogradării, obiectivul lui Marius Şumudică să pornească cu dreptul seria de 8 meciuri care a mai rămas de disputat din acest sezon, iar jucătorii să fie în formă.

„Mă interesează doar cele 8 etape rămase, trebuie ca jucătorii mei să fie fresh după pauza asta. Vreau să fie proaspeţi la primul meci, joc cu Ankaragucu, dacă am câştiga acest joc sunt în prima ligă, e o performanţă, nu mai există emoţii cu retrogradarea. Acum sunt şi jucători turci pe care nu-i văd, sunt în Ramadan”, a mai precizat Marius Şumudică.

Marius Șumudică, 49 de ani, o antrenează pe Gaziantep din 2019.

Urmăriți Impact.ro și pe