Suma uriașă pe care DNA a ridicat-o din casa lui Daniel Tudorache. Ex-primarul Sectorului 1 nici nu mai știa câți bani are

Cristian Cojocaru / 20.11.2020, 09:31
Suma uriașă pe care DNA a ridicat-o din casa lui Daniel Tudorache. Ex-primarul Sectorului 1 nici nu mai știa câți bani are

Potrivit postării sale de pe Facebook, fost primar al Sectorului 1 Daniel Tudorache a scris despre perchezițiile DNA. Acesta a declarat că, în urma percheziției făcute de Direcția Națională Anticorupție, au fost ridicate mai multe documente. Suma uriașă pe care DNA a ridicat-o din casa lui Daniel Tudorache.

Suma uriașă pe care DNA a ridicat-o casa lui Daniel Tudorache

Astfel, în urma percheziției, DNA au ridicat mai multe documente printre care și facturi de deplasări în concediu. Suma uriașă pe care DNA a ridicat-o din casa lui Daniel Tudorache adică 6.000 de euro dar și 20.000 de lei, au fost una dintre țintele celor care au făcut percheziția.  Acesta mai menționează că percheziția a fost efectuată în urma sesizărilor formulate de Clotide Armand. Potrivit actualului Primar al Sectorului 1, achiziția de tablete pentru copii nu era necesară. Tot fostul primar declara că, actualul primar a început prigoana împotriva angajaților Primăriei care ”nu au pupat inelul”.

Daniel Tudorache pus la dispoziția organelor de anchetă, ceea ce i s-a solicitat. Acestea nu au identificat nimic suspect, astfel că fostul primar nu a fost retinut sau dus la audieri. De altfel nu a primit calitatea de suspect sau inculpat în vreun dosar, astfel că, acesta se simte liniștit si curat.

.„Ştiam că sunt făcute mai multe plângeri în acest an, am înţeles cu calculatoarele, cu scannerele. Au venit, au făcut percheziţie, au luat ce au găsit, conform procedurilor, au stat cam 4 ore. Am întrebat ce calitate am, nu mi-au răspuns absolut nimic, au zis că au venit să-mi facă percheziţie. Erau nişte facturi cu deplasări în concediu. (…) Şi undeva la parcă 6.000 euro şi vreo 200 milioane (de lei vechi, n.red.), 200 şi ceva, de genul ăsta.”, a declarat fostul edil.

DNA face cercetări în două cauze penale
DNA face cercetări în două cauze penale

DNA face cercetări în două cauze penale

Procurorii DNA – Secția de combatere a infracțiunilor asimilate infracțiunilor de corupție, continuă cercetările în două cauze penale. Acestea vizează suspiciuni cu privire la săvârșirea unor infracțiuni de corupție, desfășurate în cursul anului 2020 și anul anterior. Direcția Anticorupție, au anunțat joi, că au început efectuarea a 38 de percheziții în București și județul Ilfov.

„În cursul zilei joi, ca urmare a obţinerii autorizărilor legale de la instanţa competentă, au fost efectuate percheziţii domiciliare în 38 de locaţii situate pe raza municipiului Bucureşti şi judeţul Ilfov, din care două sunt entităţi aflate în subordinea unor primării de sector, restul reprezentând domiciliile unor persoane fizice”, a informat DNA.

Astfel că, în cursul zilei de 19 noiembrie 2020, în urma obținerii mandatelor de la instanța competentă, au fost efectuate 38 de percheziții la domiciliu, pe raza municipiului București și județul Ilfov. Două dintre percheziții au fost în cadrul primăriilor de sector, iar restul la domicilile unor persoane fizice.

„Au fost depuse mai multe plângeri anul acesta. DNA să-şi facă treaba, să caute, să vadă dacă sunt vinovaţi, să-i descopere. Nu mai altceva de declarat. (…)Sunt foarte liniştit vizavi de tablete, scannere, şi alte lucruri pe care primăria le-a achiziţionat. Nu am nicio problemă”, a adăugat Tudorache.

Procurorii beneficiază de sprijin din partea Direcției Generale de Poliție a Municipiului București precum și din partea Direcției de Operațiuni Speciale și Brigăzii Speciale de Intervenție a Jandarmeriei, potrivit spotmedia.ro .
DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI