Lovitură devastatoare pentru Alex Bodi. Decizia pe care au luat-o procurorii chiar aseară pentru fostul soț al Biancăi Drăgușanu

Ana Anitoiu 18.11.2020, 10:01

Alex Bodi a mai primit o lovitură devastatoare, după ce a fost arestat, fiind acuzat de șantaj, proxenetism și trafic de carne de vie. Procurorii i-au mai dat o veste neplăcută.

Ce veste a primit Alex Bodi, în arest

Procurorii DIICOT au pus sechestru pe toate bunurile lui Alex Bodi, inclusiv pe hotelul și castelul pe care fostul soț al Biancăi Drăgușanu le-a cumpărat recent.  Omul de afaceri a primit vestea marți seară.

Alex Bodi are o avere fabuloasă, acum pusă sub sechestru. Este vorba despre câteva milioane de euro, bani materializați în apartamente, două vile, mașini de 600.000 euro, bijuterii, o proprietate în Sighișoara și un hotel.

Cel mai probabil, avocații lui Alex Bodi vor contesta sechestrul. Însă, ținând cont de speța și probele depuse la dosar, este puțin probabil că el să reintre în posesia acestora, potrivit playtech.ro.

Procurorii DIICOT vor să afle originea banilor cu care Alex Bodi a cumpărat toate proprietățile, astfel încât să determine dacă sumele provin din afaceri ilicite sau legale.

Totodată, dacă Alex Bodi va fi condamnat la închisoare, unele dintre bunurile obținute legal de el vor fi vândute. Apoi, banii obținuți vor fi oferiți drept despăgubire femeilor pe care se presupune că Alex Bodi le-ar fi obligat să se prostitueze în mai multe țări din Europa.

Lovitura pentru Alex Bodi. Ce decizie au luat procurorii
Iulia Sălăgean, Bianca Drăgușanu și Alex Bodi

Una dintre denunțătoarele lui Alex Bodi este fosta lui soție

Una dintre denunțătoarele lui Alex Bodi este Iulia Sălăgean, fosta lui soție, cu care are copii și cu care Bianca Drăgușanu a devenit prietenă. Ea a povestit prin ce a trecut, precum și cine sunt presupușii lor complici. Procurorii DIICOT au dejucat o rețea de trafic de persoane și proxenetism, conduse de locotenentul unui din interlop aflat în închisoare.

Detaliile din acest dosar sunt tulburătoare. Fetele racolate erau obligate să se prostitueze în cluburi de noapte. Unele erau violate, iar altele erau vândute.

Alex Bodi a fost ridicat de mascați, săptămâna trecută, din vila sa de la Mediaș. Fostul soț al Biancăi Drăgușanu a dat declarații timp de 12 ore la sediul DIICOT. A primit mandat de arestare de 24 de ore, ce i-a fost prelungit cu 29 de zile.

Vezi și: Înfiorător! Detalii horror din dosarul pentru care a fost arestat Alex Bodi: „A scos cuțitul și a tăiat-o pe burtă. A fost violată, drogată și arsă cu țigara de trei membri ai grupării”

Printre probe se numără mărturiile unor tinere. Acestea au povestit că au fost obligate să participe la orgii ce s-ar fi desfășurat în câteva apartamente ale lui Alex Bodi și în alte câteva ale șefului clanului, Adi Tâmplaru.

Aproximativ 30 de persoane recrutau victime. Apoi, le transportau în țări ca Italia, Spania, Germania, Marea Britanie sau Elveția. Dacă fetele opuneau rezistență, erau sechestrate și supuse unor violențe extreme.

Se pare că fetele au fost bătute, arse cu țigara și tăiate cu cuțitul, pentru că nu-și ascultau „stăpânii” sau nu produceau suficienți bani. Ele ar fi fost supuse și la violuri în grup, ca să nu se mai împotrivească.