Suma pentru care Gigi Becali îl vinde pe Florinel Coman. Va fi record pentru România

Marian Cărăvan 12.06.2020, 18:37

Gigi Becali încă speră să facă bani grei de pe urma lui Florinel Coman. Cu suma obținută din vânzarea lui „Mbappe de România”, finanțatorul FCSB își poate reface bugetul.

Cât vrea Gigi Becali pentru transferul lui Florinel Coman

Florinel Coman este unul dintre fotbaliștii de perspectivă pe care Gigi Becali a pus imediat ochii și l-a transferat la FCSB. Iar acum speră să-i aducă un sac de bani, după un eventual transfer după care latifundiarul tânjește de o bună bucată de timp. Finanțatorul nu vrea să-l cedeze totuși pe o sumă ridicolă și a ridicat mult ștacheta pentru „perla” sa. Chiar dacă a fost ofertat în perioada de mercato din iarnă de Orlando City, formație care joacă în MLS și care s-a arătat dispusă să plătească 9 milioane de euro, Gigi Becali nu e dispus să renunțe la serviciile lui Florinel Coman fără 20.000.000 de euro.

Însă impresarul Florin Manea și Gabi Răduță, șeful centrului de copii și juniori de la Dinamo, i-au mai tăiat din elan finanțatorului FCSB.

„Coman valorează acum 4-5 milioane. După EURO putea lua 6-7 milioane de euro pe el, dar dacă acum ai urcat prețul la 20-50 de milioane…”, a conchis Florin Manea, citat de ProSport.

„Depinde. E greu, e foarte greu. Eu zic că dacă ar pleca pe 2-3 milioane ar fi foarte bine”, a precizat și Gabi Răduță, pentru aceeași sursă.

Gigi Becali nu se lasă. Vrea 20 de milioane de euro pentru Florinel Coman

Florinel Coman, fotbalistul crescut de bunici

Florinel Coman s-a născut pe 10 aprilie 1998, la Brăila, și după ce părinții săi au plecat să muncească în Spania, când el avea 9 ani, a rămas în grija bunicilor. Micuțul Florinel Coman juca deja fotbal la echipa locală Luceafărul Brăila. Susținut financiar în toată această perioadă de părinții săi, care au făcut sacrificii uriașe, a avut apoi șansa de a ajunge, la 13 ani, la Academia „Viitorul” a lui Gică Hagi, omul care a văzut un mare potențial în Florinel Coman. Aici l-a cunoscut pe Ianis Hagi, cu care a legat o frumoasă prietenie, iar în 2017 s-a transferat la FCSB.

Om de bază în naționala de tineret care a făcut spectacol anul trecut la turneul final din Italia și San Marino, Florinel Coman este, la 22 de ani, speranța lui Gigi Becali pentru un venit substanțial în urma unui transfer al atacantului brăilean.

Dacă Gigi Becali va reuși tranzacția la suma dorită, Florinel Coman ar deveni cel mai scump jucător vândut în istoria Ligii I. Recordul este deținut momentan de Nicușor Stanciu, vândut tot de FCSB, cu 9,7 milioane de euro, la Anderlecht.

Urmăriți Impact.ro și pe