Suma pe care George Burcea trebuie să i-o plătească Andreei Bălan după divorț. Acum s-a aflat

Diana Radu 26.03.2020, 20:48
Suma pe care George Burcea trebuie să i-o plătească Andreei Bălan după divorț. Acum s-a aflat

Andreea Bălan a ajuns în prag de divorț cu George Burcea, cel pe care îl credea perechea sa pentru totdeuna. Deși cântăreața a declarat că ar fi dispusă să-l ierte pe tatăl fetițelor ei, acesta a spus tranșat că nu mai există cale de întoarcere, deoarece nu mai are sentimente pentru cântăreață.

Ce pensie alimentară le va plăti George Burcea copiilor după divorțul de Andreea Bălan

Burcea și Andreea sunt încă soț și soție, deoarece aștia nu pot divorța la notar, deoarece fetele lor sunt minore, iar activitatea judecătoriilor sunt suspendate din cauza stării de urgență. Însă, acest lucru le-a dat un răgaz să stabilească mai multe detalii, precum pensia alimentară și orele în care își poate vizita fetițele.

„Cel mai probabil, el va plăti o pensie alimentară de 700 lei pentru fiecare copil. Asta înseamnă un total de 1400 lei/lună. De asemenea, pentru el va putea să o ia pe Ella în weekenduri, dar nu și pe Clara, decât după ce aceasta va împlini vârsta de 2 ani.

Pentru că este prea mică pentru a înțelege situația, micuța nu își va petrece noaptea într-o altă casă. George o va putea vizita și o va scoate în parc, însă o va aduce înapoi. Copilul nu poate fi scos din mediul lui, este prea mic”, a declarat un apropiat al celor doi, pentru Impact.ro., notează Playtech.

george burcea, andreea balan, divort, suma de bani
Ce pensie alimentară le va plăti George Burcea copiilor după divorțul de Andreea Bălan

Momentan, George Burcea nu-și poate vizita fetițele din cauza pandemiei așa cum cei doi părinți au stabilit că este mai bine pentru ele. Andreea Bălan se află în izolare cu Ella și Clara, dar și cu mama ei, care o ajută enorm de mult cu cele mici. Așadar, s-au împlinit aproape două săptămâni de când Burcea nu și-a mai văzut fetele, dar aceștia vorbesc prin videocall, iar artista îi trimite zilnic fotografii.

Andreea Bălan a mărturisit în ultimul ei vlog că a deranjat-o extrem de tare declarațiile pe care Burcea le-a făcut la adresa ei. Mai mult, artista îl acuză că nu s-a implicat financiar în susținerea familiei, drept pentru care ea a fost nevoită să urce pe scenă după două operații de cezariană pentru a le asigura o sursă de venit stabilă.