Detalii uluitoare din căsnicia Andreei Bălan cu George Burcea. Ce s-ar fi întâmplat de față cu fetițele

Emanuela Pană 25.03.2020, 12:13
Detalii uluitoare din căsnicia Andreei Bălan cu George Burcea. Ce s-ar fi întâmplat de față cu fetițele

În ultimul său vlog postat pe Youtube, Andreea Bălan a răspuns curiozităților fanilor din ultima vreme legate de divorțul de George Burcea și de motivele pentru care s-a ajuns atât de departe. Răspunsurile au fost însă evazive, frumoasa blondă nedorind să pună punctul pe i, lăsând de înteles că fostul partener s-a schimbat foarte mult, înstrăinându-se de ea. Cu toate acestea, cântăreața îl învinovățește pe tatăl copiilor ei de faptul că nu își mai îndeplinea sarcinile de părinte și soț. Să fie vorba de faptul că George nu mai aducea bani în casă?

Detalii uluitoare din căsnicia Andreei Bălan cu George Burcea ies la iveală

Cântăreața a mărturisit, în ultimul ei vlog că ,după ce a născut-o pe Clara, fetița cea mică, deși fusese operată de nu mai puțin de trei ori, ea a fost cea care a trebuit să întrețină financiar familia. Astfel că, a fost nevoită să revină pe scenă mai repede decât în mod obișnuit, pentru a aduce bani în casă. Artista susține că același lucru l-a făcut și după ce a născut-o pe prima fetiță.

Mai grav de-atât este faptul că, atunci când a venit vorba de creșterea și îngrijirea micuței Clara, George a dat înapoi. În ajutor i-au sărit însă mama frumoasei blonde și bona. Cu toate că i-a fost greu, Andreea susține că nu i-a reproșat nimic actorului. Dacă fizic vedeta a putut face față noilor schimbări ce au survenit în familia ei, sufletește, evenimentele au pus-o la pământ. Deși s-a străduit să rezolve problemele din căsnicie pe calea comunicării, orice inițiativă se încheia cu o ceartă, după cum mărturistește vedeta în ultimul vlog.

Ce se întâmpla de față cu fetițele

În ciuda faptului că programul artistei devenise tot mai încărcat, iar momentele de odihnă tot mai rare, când apela la ajutorul bărbatului, după nopțile extenunante în care susținea concerte după concerte, Andreea Bălan se izbea, parcă, de un zid. Iar acum apar dezvăluiri că artistul nu se sfia nici măcar de prezența soacrei sau a celor două copile.

Ella și Clara, fetițele Andreei Bălan, împreună cu George Burcea
Ella și Clara, fetițele Andreei Bălan, împreună cu George Burcea

„George Burcea a devenit violent verbal cu Andreea, de față cu fetele și cu cei din jur, nu conta că erau acolo mama Andreei, bona fetițelor sau alții, din staff-ul ei. De multe ori, ea încerca să îl calmeze, dar nu reușea deloc. El nu mai avea chef să stea casă, iar când Andreea Bălan îl întreba ce face, unde merge, i se răspundea pe un ton foarte agresiv. De aceea, lucrurile dintre ei nu s-au mai putut repara, oricât a încercat ea să tragă cu familia. El nu mai voia să o ajute, practic, în casă, chiar dacă Andreea aducea toți banii și mergea și la muncă, la concerte, la înregistrări, la filmări, pe unde avea treabă”, povestesc surse pentru wowbiz.ro.

Schimbările în comportamentul lui George Burcea au apărut încă din luna decembrie, de atunci frumoasa artistă nu s-a mai putut bucura de ceea ce înseamnă un soț și de armonie în familie.

„Din decembrie, George a lipsit de acasă cu nopțile, fără explicații. Iar la jumătatea lui decembrie, pe când Andreea Bălan avea deja tot felul de concerte programate, așa cum se întâmplă în acea perioadă a anului, el a început să încerce să provoace scandaluri în casă. Îi răspunea în doi peri, se închidea în tăceri opace, iar la un moment dat, chiar când ea se pregătea să meargă la un concert, i-a trântit, verde în față, că nu o mai iubește”, scrie publicația sus amintită.