Gestul decisiv pe care l-a făcut Andreea Bălan în ceea ce-l privește pe George Burcea. ”A ascuns tot”

Redacția IMPACT 26.03.2020, 11:58
Gestul decisiv pe care l-a făcut Andreea Bălan în ceea ce-l privește pe George Burcea. ”A ascuns tot”

Andreea Bălan a făcut un gest decisiv în ceea ce-l privește pe George Burcea. Tatăl fetițelor sale a părăsit căminul lor conjugal cu mai multe săptămâni în urmă, după izbucnirea unui scandal legat de consumul de substanțe ilegale, la volan. Artista pare să se dezică tot mai mult, pe zi ce trece, de cel care i-a fost partener timp de câțiva ani.

Gestul decisiv făcut de Andreea Bălan în ceea ce-l privește pe George Burcea

Andreea Bălan și tatăl fiicelor sale au în prezent o relație de amiciție, de dragul fiicelor pe care le au împreună. În contextul actual, vedeta se ocupă și de creșterea micuțelor Ella și Clara, iar George le vizitează, atunci când poate. Cel mai probabil, criza sanitară din momentul de față nu îi permite să îi facă vizite atât de dese fostei partenere, pe cât și-ar dori. Asta deoarece și copiii sunt predispuși la îmbolnăvirea cu noul virus.

Vedeta a luat o decizie drastică în ceea ce-l privește pe tatăl fiicelor ei. Mai exact, ar fi scos din casa ei toata fotografiile cu George. Atât pe cele din rame, cât și pozele pe care le aveau lipite pe frigider.

Gestul decisiv pe care l-a făcut Andreea Bălan în ceea ce-l privește pe George Burcea. ”A ascuns tot”
Andreea Bălan și George Burcea nu mai formează, oficial, un cuplu de câteva săptămâni

Cuplul de artiști a marcat despărțirea, șocantă pentru mulți, în luna februarie. La puțin timp după ce au luat decizia că mariajul lor nu mai poate fi, sub nicio formă, reparat, aceștia au ajuns la un comun acord, să se se despartă. De aceea, George Burcea a fost surprins chiar când își lua lucrurile din casa vedetei. Cântăreața a rămas în vila în care locuiau și cu cele două fiice, pe când acesta s-a mutat la câțiva kilometri.

Se pare că vedeta show-ului Te cunosc de undeva și-ar dori să treacă pe cât de rapid posibil peste decepția suferită. Un prim pas a fost să scoată imaginile reprezentative pentru ei ca familie, cel mai probabil dureroase de revăzut zilnic.

“Deși inițial spunea că ar putea să-l ierte, acum se pare că nu mai gândește așa. Ca să nu-i mai amintească nimic de George, Andreea a «ascuns» și toate pozele cu el pe care le avea în casă, în rame, sau pe frigider.”, au susținut apropiații artistei, potrivit celor de la ciao.ro.