Suma incredibilă pe care o cere acest neamț pentru o Dacia Logan MCV făcută praf!

Daria Petrescu 04.03.2020, 18:53
Suma incredibilă pe care o cere acest neamț pentru o Dacia Logan MCV făcută praf!

Un anunț postat pe site-ul mobile.de a atras atenția tuturor. Cei care au dat click pe anunț au fost surprinși să afle câți bani cere un neamț pe o Dacia Logan MCV făcută praf.

Cât costă o Dacia Logan MCV făcută praf

Un neamț a vrut cu orice preț să își vândă mașina făcută praf, la un preț destul de atrăgător, 400 de euro. Mai mult, acesta este dispus să și negocieze. Cu puțin noroc, ați putea achiziționa autoturismul la un preț mult mai mic, potrivit mobile.de.

Despre programul Rabla 2020

Programul Rabla clasic din 2020 va debuta în luna martie și le aduce românilor vești bune. În acest an, cei care își doresc să își achiziționeze o mașină Dacia nouă vor putea să o facă, fiind anunțate deja modelele puse la dispoziție. Pe site-ul oficial au fost publicate și prețurile.

Autoturismul a fost implicat într-un accident destul de grav
Autoturismul a fost grav avariat

Mai mult, la finalul săptămânii trecute, ministrul Costel Alexe, de la ministerul Mediului Apelor și Pădurilor, a anunțat că în acest an vor fi puse la bătaie 60.000 de vouchere, în cadrul programului Rabla.

„Pentru Rabla Clasic ne-am luat angajamentul că vom avea 60.000 de vouchere.  Le vom oferi cetăţenilor pentru achiziţionarea de autoturisme păstrând aceleaşi valori ca în anul trecut. Pentru Rabla plus, bugetul pentru acest an creşte de la 95 milioane la 140 milioane de lei. Urmează ca în acest an, pe lângă dezvoltarea reţelei naţionale de încărcare, să finanţăm minimum 3.000 de maşini electrice.

Se păstrează ca anul trecut valoarea de minim 10.000. Dacă mai adăugăm şi faptul că românii pot casa un autoturism vechi, voucherul poate ajunge până la 11.350 euro.

Aş vrea să spun că este cea mai mare valoare a a unui voucher pentru o maşină electrică din Europa şi mă bucur foarte mult că Guvernul Ludovic Orban susţine modernizarea parcului auto din România şi ne dorim să creştem de la an la an”, a fost declarația făcută de ministrul Costel Alexe, vineri.

Despre Dacia Logan

Dacia Logan este un autoturism produs de uzinele Dacia în România,  lansat pe 2 iunie 2004 la Paris. Este disponibil începând cu 1 septembrie 2004.

La Salonul Auto de la Paris din 2000, președintele grupului Renault,  Louis Schweitzer,  anunță câteva detalii tehnice despre viitorul model Dacia (nume de cod XC90).

Reprezentanții Renault au mai anunțat un alt obiectiv, și anume „Dacia de 5.000 €”, lansarea modelului de 5.000 € a fost amânată. În realitate prețul modelului de bază este de 5.800 €, iar cu toate opțiunile incluse prețul ajunge la 10.000 €.

În 2009, pe fundalul crizei economice, conducerea Dacia a lansat o nouă versiune de bază a mașinii, care are:

– calandrul și barele de protecție nevopsite

-caroserie făcută parțial din faras de plastic turnat

– jante de oțel

– nu are airbag pasager și nici tetiere spate (dar are ABS+AFU la capitolul siguranță)

-nu are servo-direcție

-nici aer condiționat, brichetă cu scrumieră, centuri de siguranță reglabile cu pretensionare, închidere centralizată, geamuri electrice sau radio.

 

Urmăriți Impact.ro și pe