Suma fabuloasă pe care o câștigă lunar Bianca Drăgușanu din Instagram. Este plătită regește pentru postările pe care le face

Diana Radu 08.11.2019, 14:30
Suma fabuloasă pe care o câștigă lunar Bianca Drăgușanu din Instagram. Este plătită regește pentru postările pe care le face

Bianca Drăgușanu câștigă lunar sume fabuloase pentru postările sale de pe Instagram, însă se pare că Alex Bodi, soțul vedetei este extrem de deranjat de aceste postări. De ce nu este de acord Alex Bodi cu postările de pe Instagram ale Biancăi?

Bianca Drăgușanu este plătită regește pentru postările sale de pe Instagram

Cât câștigă Bianca Drăgușanu pentru postările sale de pe Instagram?
Cât câștigă Bianca Drăgușanu pentru postările sale de pe Instagram?

După ce au divorțat la doar trei luni după ce s-au căsătorit, Bianca Drăgușanu și Alex Bodi s-au împăcat din nou și au povestit în cadrul Xtra emisiunii Night Show care sunt motivele seriei nesfârșite de certuri cu care a fost presărată relația lor. Se pare, că unul dintre motive ar fi postările Biancăi de pe Instagram, a declarat Alex Bodi. Se pare că soțul vedetei este extrem de dranjat de faptul că Bianca postează mult prea des pe Instagram, iar acest lucru face din viața lor o carte deschisă pentru orcine.

„Mi se pare prea mult când pui prea multe poze cu noi, story-uri cu noi. Poate la unii le place, dar poate alții cred că faci inteționat”, a explicat acesta în emisiunea lui Dan Capatos.

În ciuda faptului că soțul nu este de acord, Bianca nu va renunța prea curând la postările sale de pe Instagram, deoarece acestea îi aduc venituri de 10.000 de euro lunar și, în plus, blondina are niște contracte ferme, pe care trebuie să le respecte.

„Eu sunt o persoană publică, am un reach la tot Instagramul meu. Eu am contracte foarte bune la Instagramul meu și câștig peste 10.000 de euro din tot ce se întamplă acolo, scriși pe foaie, 10.000 minimum. Eu trebuie să am întodeauna instastory-uri”, și-a explicat Bianca alegerea.

Urmăriți Impact.ro și pe