Bianca Drăgușanu și Alex Bodi din nou împreună după ce s-au bătut în plină stradă. ”Sunt multe orgolii la mijloc”

Bianca Drăgușanu și Alex Bodi s-au afișat din nou împreună după șirul de bătăi

Bianca Drăgușanu și Alex Bodi formează unul dintre cele mai controversate cupluri din showbizul românesc. Cei doi au fost în permanență în atenția publicului datorită relației lor presărate cu conflicte și neînțelegeri, împăcări și despărțiri, care s-au lăsat în cele din urmă și cu un divorț. Recent, Bianca și Bodi au fost surprinși într-o nouă altercație în plină stradă, însă se pare că flacăra iubirii dintre ei nu s-a stins. Îndrăgostiții s-au afișat din nou împreună. Cum explică soțul vedetei certurile dintre ei?

Bianca Drăgușanu și Alex Bodi din nou împreună după șirul de bătăi

Drăgușanu și Bodi, la gala de la Palatul Parlamentului

Drăgușanu și Bodi, la gala de la Palatul Parlamentului

Bianca și Alex au divorțat zilele trecute, după doar trei luni de căsnicie presărate cu scandal, agresiuni, împăcări și despărțiri. Cu toate acestea, cei doi au fost surprinși, marți, la un restaurant împreună și păreau că s-au împăcat. Însă, miercuri au fost surprinși în mijlocul unui scandal în public, în parcarea unui local de fițe din București, de jurnaliștii de la kfetele.ro. Ulterior cei doi s-au afișat din nou împreună ca un cuplu, la o gală importantă, care a avut loc imediat după răfuială, la Palatul Parlamentului, unde Bianca a primit un premiu de excelență.

Aceștia s-au prezentat la gală îmbrăcați la patru ace și cu zâmbetul pe buze de părcă nimic nu s-ar fi întâmplat între ei. Cu alte cuvinte, au lăsat impresia că se înțeleg din nou bine.

Cum explică soțul vedetei certurile dintre ei

”Când ai o femeie așa frumoasă alături e normal. Noi suntem la fel, avem multe în comun și ne aprindem repede. Sunt multe orgolii la mijloc și de asta ne certăm atât de des. Important e că trecem peste toate și că suntem aici!”, a explicat Alex Bodi, la ”Vorbește Lumea”.

Întrebat care este cea mai frumoasă amintire alături de partenera sa, afaceristul a răspuns: ”Bianca e reflexia mea, uneori mă sperie. Cel mai frumos moment pe care mi-l amintesc a fost în Monaco. Atunci m-a ridicat în brațe, într-o parcare, m-a privit fix în ochi și mi-a spus că nu poate să trăiască fără mine”, a mai spus partenerul blondinei la PRO TV.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI