Cum vrea Lidia Buble să câștige Sunt celebru, scoate-mă de aici! „Am un atu în fața bărbaților”

Ioana Bucur 11.09.2022, 14:51
Cum vrea Lidia Buble să câștige Sunt celebru, scoate-mă de aici! „Am un atu în fața bărbaților”

O fire blândă , curioasă, mereu cu zâmbetul pe buze și pusă pe glume, artista are planuri mari pentru competiția în care tocmai a intrat. Jurnaliștii redacției Ego – Impact.ro au aflat, în exclusivitate, cum vrea Lidia Buble să câștige „Sunt celebru, scoate-mă de aici!”, reality show-ul de la PRO TV. Cântăreața ne-a dezvăluit ce atu are în fața bărbaților care au acceptat marea provocare.

Ce avantaj are Lidia Buble la „Sunt celebru, scoate-mă de aici”

Se pare că experiența „Asia Express” i-a deschis cântăreței apetitul pentru reality show-urile care îi testează limitele. Dacă nu a reușit să câștige marele premiu în competiția de la Antena 1, acum are așteptări mari.

Cu puțin timp înainte de a pleca în Republica Dominicană, Lidia Buble a acordat un interviu în exclusivitate jurnaliștilor redacției Ego – Impact.ro. Artista a dezvăluit care erau cele mai mari temeri ale sale, înainte de primul contact cu experiența „Sunt celebru, scoate-mă de aici”.

Fiind vegetariană de ani buni, ideea că ar putea avea de mâncat preparate pe bază de carne nu o încânta. Cu toate astea, este hotărâtă să își depășească fricile și ezitările și să lupte nu doar pentru ea, ci pentru întreaga sa echipă.

„Eu sunt vegetariană, nu mănânc carne, iar în show vor fi multe probe în care va trebuie să mâncăm tot felul de alimente…Va fi foarte greu. Am încercat de multe ori să mă împrietenesc cu carnea și nu am reușit deloc. Sunt convinsă că va fi o mare problemă. Insectele și momentul în care va trebuie să mănânc carne, care sigur nu va fi gătită gustos. Am plecat de acasă cu gândul că nu există „nu pot” și îmi voi da toată silința să mănânc ce o fi să fie pus în farfurie.

Acum nu știu cum o să reacționez, dar voi încerca să fac tot ce mi se spune”, a povestit Lidia Buble, pentru ego.ro.

Cum vrea Lidia Buble să câștige Sunt celebru, scoate-mă de aici! „Am un atu în fața bărbaților”
Lidia Buble, la „Sunt celebru, scoate-mă de aici”

„Cred că o să am un plus în fața bărbaților”

Artista ne-a dezvăluit și care este marele său atu în fața bărbaților din competiție. Pentru că știe să gătească foarte bine, este convinsă că acest ajutor pe care îl poate oferi echipei o va pune într-o lumină favorabilă, într-o poziție de putere.

„Cred că o să am un plus în fața bărbaților pentru că știu cât de cât să gătesc. Cred și ei vor încerca să ne răsplătească într-un anumit mod, să ajute mai mult. Probabil îmi va oferi o poziție de putere și de influență asupra bărbaților treaba asta. Știi cum e…gura pe care o hrănești nu te mușcă niciodată”, a dezvăluit Lidia Buble, pentru sursa citată.

Urmăriți Impact.ro și pe
Ioana Bucur
Fac parte din grupul curajoșilor care au decis să rămână în România și sunt dovada vie a faptului că destinul găsește mereu o cale de a ne  aduce pe drumul ce ne-a fost ales. Mă...