Lidia Buble face bani frumoși de pe urma show-ului „Sunt celebru, scoate-mă de aici”. Ce sume au cerut restul vedetelor intrate în competiție (Exclusiv)

Ioana Bucur 30.08.2022, 08:46
Lidia Buble face bani frumoși de pe urma show-ului „Sunt celebru, scoate-mă de aici”. Ce sume au cerut restul vedetelor intrate în competiție (Exclusiv)

Cu doar câteva zile înainte de marea premieră a emisiunii cu care PRO TV vrea să dea lovitura în această toamnă, jurnaliștii redacției Playtech – Impact.ro au aflat, în exclusivitate, ce sume au cerut vedetele care au acceptat provocarea din Republica Dominicană. Potrivit surselor noastre, Lidia Buble face bani frumoși de pe urma show-ului „Sunt celebru, scoate-mă de aici”, ce va fi difuzat în curând la TV.

Cât câștiga Lidia Buble și alte vedete la „Sunt celebru, scoate-mă de aici”

Douăsprezece vedete au acceptat provocarea de a-și testa limitele în jungla din Republica Dominicană, participând la noul sezon al show-ului „Sunt celebru, scoate-mă de aici”, ce va avea marea premieră  duminică, 4 septembrie, la PRO TV, după o pauză de aproape șapte ani.

Curajoșii care spus da unei experiențe de neuitat sunt: Lidia Buble (cântăreață), Anisia Gafton (comediant), Tania Popa (actriță), RUXI (creator de conținut), Mara Bănică (jurnalist), Bia Khalifa (cântăreață și adult content creator), Giani Kiriță (fotbalist), Paul Diaconescu (actor), Cristi Mitrea (luptător MMA), Alex Bogdan (actor), Răzvan Botezatu (influencer) și Cornel Palade (comediant).

Fiecare concurent își dorește să se întoarcă în România cu marele premiu al competiției, care, în sezonul trecut, era de 40.000 de euro.

Cu doar câteva zile înainte de difuzarea primei ediții a emisiunii „Sunt celebru, scoate-mă de aici”, jurnaliștii redacției Playtech – Impact.ro au aflat, în exclusivitate, ce sume au cerut vedetele care au acceptat provocarea din Republica Dominicană.

Lidia Buble face bani frumosi de pe urma show-ului Sunt celebru, scoate-ma de aici. Ce sume au cerut restul vedetelor intrate in competitie (Exclusiv)

„Am o veste să vă dau”

Potrivit surselor citate de Playtech.ro, Lidia Buble face bani frumoși de pe urma show-ului, aceasta primind nu mai puțin de 5.000 de euro pentru fiecare săptămână.

„Am o veste să vă dau, o veste care sper să vă surprindă într-un mod tare plăcut și pentru care sper să vă bucurați cel puțin la fel de mult cum m-am bucurat eu. Urmează să plec, pentru două luni, două luni și ceva din țară. Este ultima dată când o să mai vorbim, pentru că toate conturile mele vor rămâne în grija lui Alex.

Mă duc să-mi înfrâng niște temeri, să-mi cunosc limitele. Sunt curioasă de ce voi descoperi acolo. Nu vreau decât să vă gândiți la mine din când în când și să-mi trimiteți toată energia bună pe care o aveți, pentru că asta am să fac și eu”, le-a spus Lidia Buble celor care îi urmărec activitatea în mediul online.

Aceleași surse ne-au dezvăluit și cât câștigă alți concurenți. Giani Kiriță și Bia Kalifa ar încasa în jur de 2.500 de euro pe săptămână, iar lui Cristi Mitrea i-ar intra în cont 2.000 de euro pentru fiecare săptămână în competiție.

Urmăriți Impact.ro și pe
Ioana Bucur
Fac parte din grupul curajoșilor care au decis să rămână în România și sunt dovada vie a faptului că destinul găsește mereu o cale de a ne  aduce pe drumul ce ne-a fost ales. Mă...