Stupoare în televiziunea din România. Un nume mare a plecat de la Antenă și e gata să semneze cu Kanal D

Mirabela Vasile / 20.09.2020, 13:09
Stupoare în televiziunea din România. Un nume mare a plecat de la Antenă și e gata să semneze cu Kanal D

Un nume mare a plecat din Antenă și semnează cu Kanal D. Surpriză în lumea televiziunii din România. Se pare că Cristian Brancu ar putea să treacă în tabăra Kanal D. Surse de aici au declarat că Brancu este văzut tot mai des la televiziunea lui Erdogan, în ultima perioadă.

Cine e numele mare care a plecat din Antenă și e gata să semneze cu Kanal D

De altfel, jurnalistul cunoscut de toți a rămas fără emisiunea pe care o prezenta de ani buni pe platourile Antenei. De aceea, după o pauză în care a stat departe de lumina reflectoarelor vine cu o schimbare. Se pare că i s-a facut dor de platoul de televiziune, de invitați, de subiecte interesante.

“Brancu este un jurnalist foarte bun, un om de televizune bun, în plus își respectă toți colegii de breaslă. La Kanal D a fost așteptat cu brațele deschise, desigur el a fost în calitate de invitat în emisiuni. Și-a exprimat dorința de a avea o emisiune de seară, un show, așa cum este obișnuit să facă de ani buni. Chiar a discutat cu oameni cu putere de decizie în Kanal D, cu privire la acest subiect. Doar că, în televiziune, pentru grila de toamnă, nu prea este loc, emisiunile au fost stabilite de cu mult timp înainte. Nu i s-a dat un răspuns pozitiv, dar nici negativ, probabil vor mai urma și alte discuții, alte negocieri. Momentan însă, el nu ar fi în cărți”, au declarat surse din trust, potrivit Ciao.

Cristi Brancu a plecat de la Antenă și e gata să semneze cu Kanal D
Cristi Brancu a plecat de la Antenă și e gata să semneze cu Kanal D

Cu ce se ocupă acum Cristi Brancu

Cristi Brancu nu mai prezintă ”Agenția VIP” de aproape patru luni. Jurnalistul s-a mutat însă online, acolo unde a rămas observatorul showbiz-ului. Acesta se apropie aici de 40.000 de abonați pe canalul său de Youtube. Fanii lui înrăiți au început să îl urmărească și în mediul online și îi urmăresc cu sufletul la gură emisiunile sale cu invitați celebri. Însă acum, numele mare din Antenă pleacă și e gata să semneze cu Kanal D.

“Spectrul crizei care abia a început a schimbat multe în toate televiziunile din România. Atâtea proiecte de anvergură s-au întrerupt sau nu se vor mai face. Bugetele s-au schimbat fundamental. Agenția VIP a fost o emisiune-fanion a stației vreme de 13 ani și numai spectrul crizei generate de pandemie a decis această pauză lungă. Am aproape 30 de ani de media, așa că decizia a fost acceptată și înțeleasă de ambele părți. Speculațiile legate de vârsta prezentatorilor este hilară și neadevărată, puteți verifica acest lucru. Fiecare business are un plan de afaceri pentru fiecare moment. Restul sunt sentimentalisme și imaturități”, spunea Cristi Brancu cu puțint timp în urmă pentru Ciao.

 

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI