Cum a rămas Cristi Brancu fără job după 13 ani de televiziune. ”Acesta este adevărul”

Iancu Andreea 27.08.2020, 15:21
Cum a rămas Cristi Brancu fără job după 13 ani de televiziune. ”Acesta este adevărul”

Cristi Brancu este un veteran în ceea ce privește emisiunea sa de la Antena Stars. Vedeta se prezintă publicului de mai bine de 13 ani, fiind alături de fani prin intermediul micilor ecrane. Acum însă, Brancu urmează să rămână fără job. El a dezvăluit adevăratul motiv pentru care își încheie socotelile cu postul de televiziune.

Motivul pentru care Cristi Brancu nu va mai apărea la Antena Stars

După 13 ani pe post, la emisiunea Agenția VIP nu se vor mai aprinde camerele. Din toamnă, Cristi Brancu nu se va mai regăsi în grila de la Antena Stars. Deși trece printr-o perioadă dificilă, vedeta nu are de gând să renunțe și plănuiește să revină în televiziune.

Iar motivul pentru care Brancu va rămâne fără emisiune este tocmai criza generată de pandemie. Astfel, bugetul postului a fost afectat serios, motiv pentru care s-a luat această decizie. Atât Cristi, cât și conducerea Antena Stars au decis să întrerupă colaborarea.

„Spectrul crizei care abia a început a schimbat multe în toate televiziunile din România. Atâtea proiecte de anvergură s-au întrerupt sau nu se vor mai face. Bugetele s-au schimbat fundamental. A fost o emisiune-fanion a stației vreme de 13 ani și numai spectrul crizei generate de pandemie a decis această pauză lungă.

Am aproape 30 de ani de media, așa că decizia a fost acceptată și înțeleasă de ambele părți. Speculația legată de vârsta prezentatorilor este hilară și neadevărată, puteți verifica acest lucru. Fiecare business are un plan de afaceri pentru fiecare moment. Restul sunt sentimentalisme și imaturități”, a declarat Cristian Brancu pentru Ciao.ro.

Ce urmează în cariera lui Brancu
Ce urmează în cariera lui Brancu

Ce planuri de viitor are Cristi Brancu

Pentru că este urmărit de mai bine de 40 de mii de oameni pe canalul său de YouTube, Brancu ia în calcul și difuzarea unei variante online a emisiunii sale. De altfel, el a susținut transmisii live, cu diferiți invitați, pe Facebook și YouTube, în perioada izolării.

„Indiferent de următorul proiect TV, nu voi întrerupe proiectul Cristi Brancu Live, transmis în streaming pe YouTube și Facebook. Practic, nu am lipsit deloc din fața publicului. Timp de patru luni, am avut interviuri aproape zi de zi. Mă regăsesc mult în acest proiect, pentru că e ceea ce oamenii au nevoie acum.

Oamenii vor să știe ce se va întâmpla cu ei, cum să-și vindece fricile, cum să-și păstreze sănătatea, cum să facă bani. Vor soluții, multă speranță. Am aflat lucruri senzaționale de la vedete, doctori, mari oameni de business, avocați, terapeuți, profesori, psihologi. Aveam nevoie de această repoziționare.”, a mai declarat Cristi Brancu.

De altfel, planurile sale de viitor includ o revenire în televiziune. Prezentatorul consideră că pasiunea pentru TV nu se va stinge vreodată, apreciând echipa alături de care a lucrat în toți acești ani.

„Da, am de gând să revin la TV. Cariera mea TV a fost strâns legată de acest trust, mă leagă de acest loc oameni cu care am făcut performanță și am trăit momente minunate (…) Rămâne prima mea opțiune în carieră. Nu veți regăsi emisiunea din toamnă, dar asta nu înseamnă că nu ne putem ]ntâlni într-un alt proiect viabil”, a mai spus Brancu.

„Aproape 4000 de emisiuni în 13 ani. Parcă merge și o gură de aer! Televiziunea este o pasiune care mă arde în continuare și de unde nu am plecat.”, susține Brancu.

Urmăriți Impact.ro și pe
Iancu Andreea
Redactor online din 2013 și absolventă a UNIBUC, Facultatea de Litere, Specializarea Studii Europene. De asemenea, absolventă a cursurilor de Master din cadrul SNSPA, Facultatea de Comunicare și...